Kustannukset

Koirien kustannukset

KOIRIEN KULUKORVAUS 490e

Kulukorvaukseen sisältyy:
250-270e MAKSAMME KOIRAN KULUISTA TARHALLE
230e HAKIJAN JA KOIRAN MATKAKUSTANNUKSIIN SEKÄ KOIRAN SIRUN REKISTERÖINTIIN

Nousseiden kustannusten vuoksi adoptiomaksu on nostettu 470 euroon 10.09.2014.

Nousseiden kustannusten vuoksi adoptiomaksu on nostettu 480 euroon 30.08.2017.

Nousseiden lentokustannusten vuoksi adoptiomaksu on nostettu 490 euroon 1.5.2019.

Tarhan kulukorvaukseen sisältyy:
Tarvittavat rokotukset: parvo, tarttuva maksatulehdus, penikkatauti, leptospiroosi, kennelyskä ja rabies. Myös tehosterokotukset ellei rokotushistoria ole tiedossa. Lisäksi mikrosiru ja passi. Koirilta otetaan varaamisen jälkeen vasta-ainetestit seuraavista sairauksista: leishmania, sydänmato, ehrlichia, anaplasma ja babesia canis. Kulukorvaukseen kuuluvat myös sterilointi, madotus, ulkoloishäätö sekä ekinokokkilääkitys. Kulukorvaukseen ei sisälly koirien hammashoitoja, eikä niitä ole mahdollisuutta tarhalla suorittaa.

Yhdistys rekisteröi Suomessa koiran mikrosirun Turvasiru-palveluun koiran katoamisen varalta.

Koiran kulukorvaus on 490 euroa, joka voidaan maksaa yhdistyksen tilille, kun koiran varaajalta on saatu vahvistus koiran adoptoimiselle.  Koiraa ei siirretä varatuksi eikä sen valmisteluja Espanjassa aloiteta, ennen kuin koira on maksettu. Syynä tälle on se, että yhdistys pyrkii välttämään mahdolliset peruutukset ja toivoo, että koiraa harkitsevat ovat lopullisen varmoja päätöksestään.

Myös Espanjasta tarhalta Suomeen tuotujen kotihoitokoirien kulukorvaus on 490 euroa. Kulukorvaus on maksettava ennen koiran kotiin hakemista. Koiran kulukorvausta ei voi maksaa osamaksulla. Vanhojen koirien kulukorvaus on 200 euroa. Useimmiten vanhaksi katsotaan koira, joka on yli 10-vuotias. Koiran kunto ja koko kuitenkin vaikuttavat siihen, mikä koira määritellään vanhaksi.

Emme varaa tarhalla olevia koiria emmekä kotihoitokoiria odottamaan mahdollisen uuden omistajan lomamatkojen, työkiireiden, muuton tai muiden vastaavien päättymistä. Kotihoitokoiran adoptoijan on noudettava koiransa kotiin mahdollisimman pian. Kotihoitokoiria ei myöskään anneta kokeiluun mahdollisiin uusiin koteihin. Jos sinulla on tiedossa muutto tai matka, kysythän koiraa vasta sen jälkeen.

Yhdistyksen tilinumero: Aktia FI45 4055 0012 3279 59. Muistathan kirjoittaa viestikenttään koiran nimen.

Lue adoption edellytyksistä täältä.

Voit tulostaa luovutussopimuksen täältä.