IVANA TARVITSEE APUASI !

IVANA TARVITSEE APUASI !

Ivanalla on ollut huono tuuri elämässä. Yhdistys pyytää apuanne!

Ensin Ivana hylättiin Los Barrioksen tarhalle, josta poimimme sen mukaamme Susannan hoitopaikkaan. Siellä Ivana steriloitiin viime tingassa, koska eläinlääkärin mukaan vielä päivä tai kaksi niin Ivana olisi kuollut kohtutulehdukseen.

Sterilointi oli vaikea, mutta Ivana toipui siitä. Toimme Ivanan Suomeen kotihoitoon, jotta sille löytyisi nopeammin koti. Jo Ivanan Suomeen lähtiessä sillä todettiin etukulmahampaan vieressä pieni patti, joka sitten Suomessa muutaman viikon aikana kasvoi suureksi, eikä Ivana ei enää saanut suutaan kiinni. Ivana tutkittiin täällä eläinlääkärissä ja patti vaati välittömän leikkauksen. Kaikki meni hyvin ja patti oli hyvälaatuinen. Jälkitarkastuksen yhteydessä pyysimme kuvaamaan Ivanan takajalat, koska se käveli hiukan erikoisesti.

Kuvauksessa tuli ilmi, että Ivanalla on erittäin pahasti luksoituneet polvet, jotka vaativat leikkauksen, jotta Ivana saisi hyvän ja kivuttoman loppuelämän. Yhdistys maksoi Ivanan kasvaimen poiston. Kokonaisuudessaan se maksoi hiukan yli 500 euroa ja nyt polvien leikkaus vaatiin 1200 euroa lisää. Yhdistys pyytää apuanne! Ostamalla kirjoja, koruja, kirjanmerkkejä, villapaitoja ym. ja kahvia, pullaa (Kuukausitapaamisessa) tuette kokonaisuudessaan ostamallanne summalla Ivanan tulevaa operaatiota!

Iso kiitos kaikille, jotka haluavat auttaa Ivanaa uuden elämän alkuun ja lähemmäksi pääsyä siihen omaan turvalliseen kotiin.

 

DSC_0926

Kommentointi on suljettu.