Pet Expo 2011

PetExpossa nähtiin espanjalaisia hännänheiluttajia ja koettiin arpaonnea!

 

 

Espanjan Katukoirat Ry osallistui ensimmäistä kertaa huippusuosituille Pet Expo –lemmikkimessuille Helsingin Messukeskuksessa la ja su 16. ja 17.4.2011 oman osaston kera. Osasto saatiin lahjoituksena KanaShopilta, joka myös majaili samalla osastolla omine tuotteineen. Osaston yhteiskoko oli huimat 30 m2. KanaShopille ja puodin emännälle Kanalle kuuluukin suurkiitos EKK:n messuosallistumisen mahdollistamisesta! Tuulalle lähtee täten erikoiskiitos ständin sermien hommaamisesta, T2 Groupille osaston matoista ja visuaalisesta ilmeestä ja messukalusteista kiitokset KanaShopille ja Whole Lotta Designille.

Osastomme loisti monipuolisuudellaan ja upealla toteutuksellaan. Ei siis ihme, että tupa oli täpösen täynnä kumpanakin messupäivänä! Myytävänä oli herkullisia, kotitekoisia koirankeksejä (kiitos kaikille leipureille), Sannan ompelemia ihastuttavia ja persoonallisia koiranpetejä, Tuulan askartelemia kankaisia vetoleluja ja koirien takkeja, uudella logollamme varustettuja T-paitoja (kiitos sponssipainatuksesta Niinalle), Designdogilta lahjoituksena saatuja upeita timanttirannekkeita, ANBADin kannatusrannekkeita suoraan Espanjasta, kannatusrintamerkkejämme, koirien leluja ja vaikka mitä muuta hauskaa ja hyödyllistä. Kiitos kaikille, jotka osallistuitte myyntiartikkeleiden tuottamiseen!

      

Järjestämämme pika-arpajaiset osoittautuivat jymymenestykseksi! Osastolla koetettiin arpaonnea lähes 400 arvan verran viikonlopun aikana. Palkinnot olivat erinomaisia: Travellinkin ja Mustin & Mirrin lahjakortit, F-Securen tietokonetuotteita, upeita käsitöitä, keväisiä hattuja, seinäkalentereita, Siennan lasikoruja ja kenkätyyny, Whole Lotta Designing koruja, koiratarvikkeita ja kaikkea muuta käytännöllistä, hauskaa ja yllättävää. Kiitos kaikille teille, jotka valmistitte, keräsitte ja lahjoititte palkintoja arpajaisiin!

Suuri yleisö sai tutustua osastolla kauttamme tulleisiin ihaniin koiriin. Bobby, Golfo, Kalle, Teresa, Bella, Wili ja Sonja olivat paikalla edustamassa upeasti kaikki katukoiria! Rapsut ja suuret kiitokset mannekiineille emäntineen! Tai noh, ehkä hauvat saivat rapsuja ja silityksiä ihan koko vuoden tarpeiksi innokkailta faneilta!

KanaShop ja EKK järjestivät yhdessä suurta suosiota nauttineen rintamerkkipajan, jossa messukävijät saivat tehdä omia rintamerkkejä muutamalla kolikolla EKK:n hyväksi. Saimme pajaa varten Lemmikki-, Villivarsa ja Tom & Jerry –lehtiä leikeltäviksi lahjoituksena Otava Medialta. Kiitos kovasti!

Messut eivät olisi onnistuneet ilman tehokasta osastohenkilökuntaa. Vapaaehtoisia ständiapulaisia, rintamerkkipajan pitäjiä, arvanmyyjiä, koiraesittelijöitä ja kassahenkilöstöä saamme kiittää siitä, että koko osasto toimi niin upeasti, killingit kilahtelivat kassaan, ihmiset viihtyivät ja homma pelitti! Toivottavasti myös teillä oli mukavaa tehdä yhdessä upeaa tapahtumaa koirien hyväksi! Oli ihanaa huomata, että EKK:lla on näin paljon taitavaa jengiä. Tämän tiimin kanssa on ilo ja ennen kaikkea tukeva ja turvallinen olo lähteä kehittelemään seuraaviakin tapahtumia! Lämmin kiitos kaikille osallistuneille! Jokainen teistä on kullan arvoinen!

Messujen järjestäjiltä saimme lahjotukseksi Pedigreen ruokia ja keksejä. Lisäksi useat näytteilleasettajayritykset lahjoittivat koiranruokaa ja tarvikkeita meille. Kiitos kaikille suuresta avusta!

 

Messut tuottivat rahaa yhteensä upeat 1810 €. Tästä summasta lahjoitetaan 1400 € Anbadin tarhalle ja loput käytetään lentolippuun, jolla lennätetään joku Triple A:n tai Anbadin henkilökunnasta Hauholle kesätapaamiseen. Lisäksi rahoilla maksetaan seuraavan ruoka- ja tavarakeräyksen kuljettaminen tarhoille.

 

Vielä kerran, lämmin kiitos kaikille messujen tekemisestä kanssamme!