Abba

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Abba löydettiin kadulta kuljeksimasta. Abba tulee tarhalla hyvin toimeen muiden koirien kanssa ja nauttii ihmisen seurasta. Abba on iloinen pusuttelija ja sen häntä heiluu ihmisen lähellä koko ajan. Abba on myös nöyrä ja kävelee tarhalla nätisti hihnassa. Sillä on selvästi miellyttämisehalua ja se voisi olla vaikka mainio harrastuskoira. Abba on syntynyt arviolta toukokuussa 2015 ja se on noin 55 cm korkea. Abbasta saa varmasti itselleen hyvän lenkkikaverin ja ystävän.

Kotihoitajan kertomaa: Abba saapui kotihoitoon Porvooseen 2.3. vietettyään 2,5 vuotta Triple A:n tarhalla. Automatka kotiin sujui hyvin, Abba matkustaa autossa rauhallisesti.

Abba nauttii lenkkeilystä sekä luonnossa että kaupunkialueella. Hihnassa tyttö kävelee erinomaisesti eikä turhia hötkyile vastaan tulevia koiria. Abba ei arastele uusia ihmisiä vaan menee iloisesti häntä heiluen tervehtimään vieraitakin. Abba on ihmiselle hyvin nöyrä ja miellyttämishaluinen. Olemme käyneet päivittäin koirapuistossa juoksemassa vapaana, Abba juoksee mielellään koirakavereiden kanssa ja hakee palloa. Kotihoitopaikassa kaverina on 11v narttu ja 7v uros, joiden kanssa Abba tulee hyvin toimeen.

Abba tykkää leikkiä leluilla ja jakaa ne muiden koirien kanssa. Abbalta saa ottaa lelut, ruuat ja luut pois ilman ongelmia. Se syö yhdessä muiden koirien kanssa ja odottaa nätisti omaa vuoroaan.

Yksinoloa harjoitellaan päivittäin useammassa erässä. Abba on sisäistänyt nopeasti, että kotihoitaja tulee takaisin, mutta yksinolo vaatii vielä harjoittelua. Abbaa on rauhoittanut tilan rajaaminen yksinollessa. Abba tekee tarpeensa pääasiassa ulos, yksin ollessaan saattaa vahinkoja tapahtua. Ottaen huomioon pitkän ajan tarhalla, Abba on alkanut kotiutua todella nopeasti ja hienosti uuteen elämään.

Päivitys 27.4.2018 Abba on nyt ollut vajaa 2 kk kotihoidossa Porvoossa ja oppinut hienosti kotikoiran elämää. Abba on sisäsiisti ja jää kotiin rauhassa muiden koirien kanssa. Tila on pidetty edelleen rajattuna, pääsy makuuhuoneeseen on yksinolon ajan estetty. Pienempiä askarteluja Abba on suorittanut yksinollessaan, esimerkiksi pöydälle unohtuneet postit ovat saaneet kyytiä, mutta huonekaluihin yms. ei ole koskettu.

Abba kävelee edelleen lenkeillä nätisti hihnassa, tosin innostuu kun tulee muita koiria vastaan. Ei ole remmirähjä vaan menisi mielellään tervehtimään vastaantulevia koiria ja ihmisiä. Abba rakastaa palloja, joten pidämme palloa mukana lenkeillä ja Abba ottaa hienosti kontaktia lenkittäjään myös ohitustilanteissa kun pallo on mukana. Abba pääsee päivittäin juoksemaan vapaana koirapuistossa ja tulee siellä toimeen hyvin muiden koirien kanssa. Puistossa Abba tulee hienosti luokse kutsusta, vapaana ei ole kuitenkaan ollut kuin aidatulla alueella.

Kotihoitopaikassa Abba tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa edelleen ja leikkii mielellään koirakaverin kanssa. Lelut ovat olleet alusta asti kaikilla saatavilla ilman ongelmia. Ruokaa Abba odottaa nätisti ja syö samassa tilassa muiden kanssa. Abba nukkuu vierekkäin hoitopaikan vanhemman nartun kanssa.

Abbasta saa joku itselleen ihanan koiraystävän, niin kotiin, lenkille kuin harrastamiseenkin!

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.