Abuelo

Kodin saaneet - Senior - Uros
Adoptoitu Pieni

Abuelo eli Vaari on jo vanhempi herra Los Barrioksen tarhalta. Se on säkäkorkeudeltaan 41 cm ja painaa noin 12 kiloa. Abuelo on herttainen koira, joka istui tarhan nurkassa hämmentyneenä katsomassa nuorten riehakasta menoa. Arvioitu ikä on 10 vuotta.

Abuelo tuli yhdistyksen vanhainkotiin, mutta se on paljon odotettua reippaampi, joten sille etsitään nyt kotia. Abuelo on kaikille ystävällinen ja innostunut, hyväkuntoinen lenkkeilijä.

Kotihoitajan kertomaa: Abuelo on jo lyhyessä ajassa hurmannut kaikki meillä käyneet vieraat. Samalla se on saanut lukuisia lempinimiä, kuten Albert, Allu ja Alpo.

Arjessa Abuelon ikä ei todellakaan näy. Ulos päästessään siitä kuoriutuu oikein reipas lenkkeilijä, joka tarkkailee ympäristöään suurella mielenkiinnolla. Hihnassa kävely sujuu mallikkaasti. Koirapuistoissa Allu tulee toimeen hyvin muiden koirien kanssa. Leikkeihin se ei juurikaan mukaan lähde mutta sen sijaan touhuilee innoissaan omia puuhiaan ja kirmailee välillä häntä suorana pitkin poikin puistoa.

Abuelo on nopeasti sopeutunut kotihoitopaikan tapoihin ja hoksannut rutiinimme. Iltalenkin jälkeen se käy matolle pötköttelemään ja odottelemaan illallista. Ruokailun jälkeen se osaa jo odottaa iltanamia ja nukkumaan menoa. Elämä kerrostalossa soveltuu sille hyvin. Rapun hajut ja kolinat eivät sitä hetkauta ja päivisin yksin ollessaan se nukkuukin kaikessa rauhassa ja heräilee sitten kotiväen palattua.

Abuelo pitää kaikista tapaamistaan ihmisistä. Se hakeutuu mielellään rapsuteltavaksi, mutta ihmisten kaivatessa omaa rauhaa osaa se myös vetäytyä pedilleen lepäilemään pehmolelukaverin kanssa.

Abuelo on erityinen koira. Sillä on iän tuomaa kokemusta ja viisautta. Me kotihoitajat emme ole koskaan ennen tavanneet yhtä kiehtovaa koirakaveria. Abuelo on kotihoidossa Helsingissä ja siihen voi tulla sopimuksen mukaan tutustumaan.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Kyselyt :Lea Pulkkinen