Adrian

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Adrian löytyi Marbellasta eikä sillä ollut mikrosirua. Adrian on upea podencopoika. Se on vielä ujo mutta utelias ja ystävällinen ihmisiä kohtaan. Muiden koirien kanssa se tulee hyvin toimeen. Adrian on syntynyt arviolta helmikuussa 2016 ja se on noin 55 cm korkea. Adrian tuotiin Triplen tarhalle 29.7.2016. Adrianin emo Ruth on edelleen tarhalla.

Kotihoitajan kertomaa: Adrian eli Anssi on iloinen, leikkisä ja kiltti nuori poika, joka on kotihoidossa hienosti jo oppinut kotikoiran tapoja. Anssi tulee hyvin toimeen muiden koirien, urosten sekä narttujen, kanssa. Se on leikkisä poika, joka touhuaa mielellään itsekseen ja muiden koirien kanssa. Anssille etsitään kotia, jossa sillä olisi seuraa toisesta koirasta.

Anssi on jo sisäsiisti poika. Anssi on perusolemukseltaan ujonpuoleinen eikä se sovi sen vuoksi pienten lasten perheeseen. Kun Anssi on omaa tahtiaan tutustunut, se mielellään ottaa rapsutuksia kyllä vastaan ja se myös nukkuu mieluusti kotihoitajan vieressä.

Ulkona Anssi käyttäytyy hyvin ja hihnassa se kulkee nätisti. Se ei vaikuta ainakaan vielä kovin riistaviettiseltä mutta vietti voi heräillä vielä myöhemmässä vaiheessa voimakkaampanakin. Anssi on aktiivinen poika mutta ei mitenkään ylivilli ja se osaa kotioloissa myös hienosti rauhoittua. Anssi on kotihoidossa Helsingissä ja siihen voi tulla sovitusti tutustumaan.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.