Agata

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Agata löydettiin kuuden sisaruksensa kanssa. Pentue on syntynyt arviolta elokuussa 2014. Agata on noin 55 cm korkea ja todennäköisesti mastiffisekoitus. Agata adoptoitiin viime kesänä mutta nyt sille etsitään uutta kotia.

Kotihoitajan kertomaa: Agata on todella herttainen tyttö ja on ollut kotihoidossa nyt kolme viikkoa (25.11.). Aluksi jännitti uusia ihmisiä ja koiria ja pysytteli hieman omissa oloissaan mutta seuraili uteliaana muiden touhuja. Ujous helpotti parissa päivässä, kun sai tutustua omaan tahtiinsa ja pian Agata olikin jo leikkimässä omien koirieni kanssa ja hakemassa rapsutuksia ja se onkin todella hellyydenkipeä tyttönen.

Sisällä Agata on hyvin rauhallinen, enimmäkseen makoilee tai touhuilee itsekseen lelujen kanssa. Vahtiviettiä on jonkin verran joten välillä haukkuu rappukäytävän ääniä. Yksinollessa osaa olla kyllä hiljaa. Hoitotoimet sujuu hyvin, antaa katsoa korvat ja hampaat ja leikata kynnet. Vieraisiin suhtautuu alkuun hieman varautuneesti, mutta kunhan saa rauhassa ensin ihmetellä hieman kauempana niin pian uskaltautuu tekemään lähempääkin tuttavuutta. Agata on sisäsiisti ja osaa pyytää ulos tarpeilleen.

Ulkoillessa energiaa riittää. Hihnassa kulkemisen kanssa pitää tehdä vielä jonkin verran töitä, kun Agata tykkäisi vähän vetää. Teemme paljon metsälenkkejä ja Agata pysyttelee vapaana ollessa enimmäkseen näköetäisyydellä. Vauhtia tytössä piisaa ja Agata rakastaa hippaleikkejä ja riehakasta painia omien koirieni kanssa.

Agata on nopea oppimaan ja miellyttämishaluakin löytyy, joten siitä saisi varman hyvän harrastuskaverin. On tottunut kouluikäisiin lapsiin ja kissoihin. Vastaantulevat koirat ohitetaan nätisti, eikä naapurin hevosetkaan aiheuttaneet katselua kummempaa reaktiota. Lyhyesti voisi sanoa, että aivan ihana koira. Tosin Agatassa on epävarmuutta ja sille etsitäänkin kotia, jossa olisi aiempaa koirakokemusta ja mielellään tasapainoinen ja leikkisä koirakaveri.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.