Aida

Suomessa kotihoidossa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Pieni

Aida on adoptoitu Suomeen keväällä 2017. Aidalle etsitään nyt uutta kotia, koska aiempi asuinympäristö oli sille liian meluisa.

Kotihoitajan kertomaa: Aida on suloinen ja kiltti koira, jolla on kotikoiran tavat jo hallussa. Aida tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa . Ulkoilessa se kävelee nätisti remmissä vetämättä eikä hötkyile turhia. Aidalla on kuitenkin riistaviettisyyttä, joten vapaana sitä ei voi pitää.

Kotona Aida on iloinen, rauhallinen eikä se tee itsestään numeroa. Nauttii kuitenkin ihmiseltä saamastaan huomiosta ja tykkää käpertyä viereen sohvalle.

Aida ei reagoi normaaleihin elämisen ääniin, mutta koviin ääniin niinkuin työmaaräjäytyksiin, ilotulituksiin jne. Aida reagoi vomakkaasti ja sen takia tulevan kodin pitää sijaita rauhallisella paikalla missä voidaan minimoida kovat häiritsevät äänet. Tulevassa kodissa pitäisi olla myös reipas koirakaveri. Aidaa ei adoptoida perheeseen, jossa on pieni lapsia.

Aidan tarhakuvaus: Aida on suloinen koira, joka on vielä alussa hieman ujo uusien ihmisten kanssa. Tutustuttuaan Aida tulee kuitenkin miellään hakemaan rapsutuksia. Poliisi on löytänyt Aidan, eikä sillä ollut pantaa tai mikrosirua, joten mahdollisia omistajia ei ole voitu tavoittaa. Aida vaikuttaa mutkattomalta koiralta, joka tulee hyvin toimeen muiden kanssa ja hihnakävelykin on sujunut hienosti. Aidan arvioidaan syntyneen syyskuussa 2015 ja se on 37 cm korkea ja painaa n.12 kiloa.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Kyselyt: Katri Ryynänen