Ajuito

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Ajuiton edellisellä omistajalla oli useita koiria, joista hän ei sairastuttuaan pysty enää huolehtimaan. Se on tullut Triple A tarhalle v.2016 ja ollut siellä yli 2 vuotta. Ajuito on mukavan oloinen koira, joka tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Luonteeltaan Ajuito on hiukan arka. Korkeutta Ajuitolla on noin 38 cm ja sen on arvioitu syntyneen kesäkuussa 2014.

Kotihoitajan kertomaa:

Ajuito ( kotihoidossa kutsuttu Arskaksi ) on nyt ollut kuukauden ajan kotihoidossa ja reipastunut kovasti verrattuna tarhalla tavattuun Ajuitoon. Ajuito on kiltti ja miellyttämisen haluinen. Se tulee hyvin toimeen kotihoitopaikan 2 nartun ja 2 uroksen kanssa. Leikkii mielellään toisten kanssa, mutta heti jos leikit menee villimmäksi niin Ajuito siirtyy sivuun.

Ajuito oli Triple A tarhalla yli 2 vuotta ja on syönyt itsensä lihavaksi tarhalla. Ajuito onkin nyt dieetillä, jotta paino saadaan normaaliksi. Ajuito on onneksi reipas lenkkeilijä, joten paino varmasti lähtee nyt putoamaan kun ruokamäärä on normaali ja kevyempi.

Ajuito on ollut parin viikon alkujännityksen jälkeen sisäsiisti,
Ajuito suhtautuu kaikkiin hoitotoimiin omaan rauhalliseen tapaansa ja vaikuttaa muutenkin hyvin tasapainoiselta koiralta. Kotihoitoperheessä on isompia yli 10 vuotiaita lapsia, jotka ovat tottuneet arankin koiran kanssa toimimaan ja niistä Ajuito tykkää kovasti.Pienempiä lapsia Ajuito arastelee ja mielummin seurailee kauempaa kuin lähestyisi niitä ja pienten lasten lähestyessä mielummin poistuu tilanteesta. Muuten ihmiset on Ajuitosta mukavia alun pienen jännityksen jälkeen. Haukkuherkältäkään Ajuito ei vaikuta sillä Ajuito on tähän asti ollut aivan hiljaa, eikä reagoi lkerrostalon ääniin.
On ollut etuoikeus seurata kuinka tarhan arkajalasta kuoriutuu päivä päivältä varmempi ja iloisempi koira. Jo viikon jälkeen ovella on odottanut iloisesti häntää heiluttava koira, joka odottaa innolla yhteisiä lenkkejä ja rapsutushetkiä. Ajuitolle etsitään kotia, jossa sille olisi reipas koira kaveri. Ajuitoa ei adoptoida pienten lasten perheeseen.