Alexandra

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Pieni

Alexandra löytyi Mijaksesta kadulta ja se hyppäsi pysähtyneen auton kyytiin itse. Autoilija toi Alexandran Triplen tarhalle. Alexandra on kaunis podencotyttö mutta vielä laihassa kunnossa todennäköisesti kadulla vietetyn ajan takia.

Se on luonteeltaan reipas, iloinen ja avoin nuori koira ja se pitää ihmisen huomiosta kovasti. Alexandra on kiltti ja lempeä, todella ihastuttava tapaus. Alexandra tulee hyvin muiden koirien kanssa toimeen ja se leikkii mielellään. Se on noin 44 cm korkea, sirorakenteinen ja syntynyt arviolta heinäkuussa 2017.

Kotihoitajan kertomaa: Alexandra on reipas ja energinen ilopilleri,joka osaa rauhoittua syliin ja viltin alle sohvalle niin kuin podencon kuuluukin. Alexandra on ollut sisäsiisti heti ensimmäisestä päivästä lähtien ja oppi talon tavoille muutenkin ihan hetkessä.

Se pitää ihmisten ja toisten koirien huomiosta ja leikkimisestä. Alexandralle sopiva koti voisi olla sellainen, jossa on reipas leikkikaveri jo odottamassa.

Alexandra osaa myös jäädä nätisti kotiin työpäivän ajaksi eikä se ole tuhonnut mitään. Ulkona sitä kiinnostaa eläimet, joten riistaviettisyyttä siltä löytyy.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.