Amarilda

Suomessa kotihoidossa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Pieni
Amarilda palautui etsimään kotia, koska sillä ilmeni pientä eroahdistusta joka näyttäytyi mm. pahvilaatikon rikkomisena ja oven raapimisena.
Amarilda eli Alma on on nyt ollut kotihoidossa Sipoossa muutaman viikon ajan ja täällä koirakavereiden kanssa ei ole eroahdistusta ilmennyt.
Alma tykkää kävellä pitkiäkin lenkkejä, mutta omaan rauhalliseen tahtiinsa. Pihalla saa hepuleita ja intoutuu juoksemaan koviakin spurtteja.
Alma tykkää leikkiä leluilla ravistelemalla ja heittelemällä niitä itsekseen, joskus innostuu juoksemaankin muiden koirien kanssa. Pitkälti Alma on kuitenkin hyvin itsenäinen koira, joka tulee hyvin nöyrästi hakemaan ihmiseltä huomiota. Täällä Alma on ollut sisäsiisti, sen jälkeen kun virtsatietulehdus hoidettiin. Almalle etsitään kotia,  jossa olisi kiva samanoloinen koirakaveri . Alma rakastaa touhuamista pihalla, joten koti tulisi olla omakoti/rivitalo. Alma pitää myös kovasti isommista rauhallisista lapsista. Kaiken kaikkiaan ihana ja suloinen koira.

Alma on syntynyt helmikuussa 2011. Se on n.31 cm korkea ja painaa n.11 kiloa.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Emme varaa tarhalla olevia koiria emmekä kotihoitokoiria odottamaan mahdollisen uuden omistajan lomamatkojen, työkiireiden, muuton tai muiden vastaavien päättymistä. Kotihoitokoiran adoptoijan on noudettava koiransa kotiin mahdollisimman pian. Kotihoitokoiria ei myöskään anneta kokeiluun mahdollisiin uusiin koteihin. Jos sinulla on tiedossa muutto tai matka, kysythän koiraa vasta sen jälkeen.

Kyselyt: Lea Pulkkinen