Amarilda

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Amarildan omistajan ystävä toi Amarildan ja toisen saman omistajan koiran Triple A tarhalle , koska koirien omistaja ei pysty huolehtimaan niistä. Amarilda on hiukan ujo ja vetäytyy tarhalla omiin oloihinsa, se on kuitenkin mukava ja ystävällinen, tulee myös toimeen toisten koirien kanssa. Amarildalla on ylipainoa ja se tarvitsee laihdutuskuurin. Amarilda on syntynyt helmikuussa 2011. Se on n.31 cm korkea ja painaa tällä hetkellä n.11 kiloa.

Kotihoitajan kertomaa:

Amarilda on ollut nyt kotihoidossa noin kaksi viikkoa.
”Alma” rakastaa pötkötellä sohvalla kylki kyljessä. Kutsuun Alma vastaa vinhalla hännän heilutuksella. Töistä kotiin tullessani Alma ryntää ovelle ja hyppelehtii ympäri asuntoa riemuissaan. Haukkumista olen kuullut kaksi kertaa: Unissaan ja isännän kömpiessä töistä kotiin keskellä yötä.
Almalla on kaverina kaksi rauhallista pikku koiraa ja kaikki ovat tulleet hyvin toimeen alusta alkaen sillä eivät paljoa piittaa toisistaan. Muistakaan koirista Alma ei ole välittänyt ja koirapuistossa on mukavempi haistella omia juttuja. Mikäli toinen koira on liian innokas Alma väistää karvat pystyssä. Uskoisin että Alma voisi sopeutua myös ainoaksi koiraksi.
Alma ei juurikaan arastele vieraita ihmisiä, vaan hakeutuu rohkeasti rapsuteltavaksi. Almaa on helppo käsitellä, vaikka toisinaan pötkii pakoon jos edessä on jotain epämiellyttävää puuhaa (pakkasella aamupisulle meneminen) Miesten ottaessa Almaan kontaktia se vielä väistää ja arkailee tietyissä tilanteissa. Lapsia olemme tavanneet kadulla ja heille Alma heiluttaa häntäänsä ja antaa rapsuttaa. Kuitenkin äkkinäisistä liikkeistä Alma edelleen säpsähtää.
Alma on innokas ulkoilija ja olemmekin pidentäneet pikkuhiljaa lenkkejä. Mikään hikilenkkeilijä hän ei ole, enemmänkin sunnuntaikävelijä. Tarpeet Alma tekee ulos muutamaa vahinkoa lukuunottamatta.
Alma on hyvin rauhallinen, ja kaipaa paljon hellyyttä, mutta osaa myös hienosti olla itsekseen. Nukkuu sängynjalkopäässä tai sen vieressä lattialla tyynyllä. Todella sympaattinen koiratäti ja rakastettava hännän heiluttaja.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.