Argus

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Argus on noin 6-vuotias poika, joka adoptoitiin kauttamme loppuvuodesta 2014. Argus etsii nyt uutta kotia itseensä liittymättömien syiden takia.

Argus on lempeä ja leikkisä koira. Se on myös olemukseltaan vastaanottavainen ja nöyrä. Argus on täysin sisäsiisti ja tulee hyvin toimeen muiden koirien kanssa. Argus on kotihoidossa kolmen muun uroksen laumassa ja pystyy esimerkiksi syömään kolmen muun kanssa sovussa eikä yritä mennä toisten kupeille. Se kulkee hihnassa hyvin ja pitää kovasti ihmisistä. Tämä poika on vain noin 37 cm korkea.

Argus rakastaa juoksentelua koirapuistossa ja tulee toimeen vieraiden koirien kanssa. Argus ei sovellu kissakotiin. Lempipuuhaa on pehmolelujen suolestus sekä narulelujen purkaminen. Luitakin poika on oppinut syömään. Argus antaa hienosti käsitellä itseään esim pesu, kynsienleikkaus ja harjaus. Argus on kotihoidossa kerrostalossa ja se on jonkun verran reagoinut ääniin, jotka kuuluvat ulkoa tai rapusta, mutta se lopettaa kyllä heti, kun kieltää. Tällä pojalla on aivan upea luonne eikä Argukseen voi olla ihastumatta, kun sen tapaa!