Aris

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Aris on arviolta 8-vuotias pieni narttu. Se oli ennen Suomeen tuloa kotihoidossa Espanjassa. Aris on vielä hyvin arka ja uudessa kodissa pitäisi olla reipas koirakaveri helpottamassa kotiutumisessa. Arista ei adoptoida lapsiperheeseen.

Kotihoitajan kertomaa: Aris saapui Suomeen viisi viikkoa sitten kovin jännittyneenä ja ihmiskosketukseen tottumattomana. Pari ensimmäistä viikkoa menikin luottamuksen saamiseen. Suurena apuna oli hoitoperheen rauhallinen narttukoira, josta Aris otti suurta turvaa ja uskaltautui tämän avulla käydä pihalla, tutustua uusiin ihmisiin ja ulkoilla hihnassa.

Kun luottamus ihmisiin alkoi lopulta muodostua, edistyttiinkin harppauksin. Valjaat eivät olleet enää kauhistus, ihmisten sänky olikin oikein makoisa paikka nukkua ja sylissä oleminen alkoi olla rentoa.

Muiden koirien kanssa tulee heti toimeen. Parin viimeisen päivän aikana on jopa hieman haastanut muita leikkiin ja kiinnostunut leluistakin. Ariksesta tulee vielä kuoriutumaan paljon uusia puolia, mutta tulee varmaan, taustastaan johtuen, olemaan aina hieman varovainen.

Äärettömän kiltti Aris viihtyisi rauhallisella asuinalueella, rauhallisessa perheessä, jossa ymmärretään koiran taustat ja sen vaatiman kärsivällisyyden kotiuttamisessa. Rauhallinen koirakaveri olisi ehdottoman tärkeä Ariksen tueksi.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.