Aristoteles

Suomessa kotihoidossa - Adult - Uros
Adoptoitavissa Pieni

Aristoteles on 2-3-vuotias kadulta löytynyt poika, joka tuotiin Los Barrioksen tarhalle. Se menee isossa koiralaumassa kuin kala vedessä ja tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa. Aristoteles ei ole olemukseltaan dominoiva, vaan hienotunteinen muita koiria kohtaan. Se pitää ihmisen tarjoamasta huomiosta todella paljon ja puskee nenällään lisää huomiota. Aristoteles on noin 43 cm korkea manetotyyppinen podencopoika. Se on leikkisä ja pitää kovasti vauhdikkaista juoksuleikeistä koirakavereiden kanssa. Mikään ylivilkas tapaus se ei kuitenkaan ole. Aristotelekselle etsitään kotia, jossa olisi samanhenkistä koiraseuraa. Sitä ei adoptoida ainoaksi koiraksi. Se ei todennäköisesti ole elänyt kotikoirana aiemmin, joten kaikki on sille kärsivällisesti opetettava ja lisäksi varauduttava myös siihen, että se saattaa maistella luvattomia tavaroita.

Risto on kotihoidossa Kirkkonummella. Lisää tietoa tulossa.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Emme varaa tarhalla olevia koiria emmekä kotihoitokoiria odottamaan mahdollisen uuden omistajan lomamatkojen, työkiireiden, muuton tai muiden vastaavien päättymistä. Kotihoitokoiran adoptoijan on noudettava koiransa kotiin mahdollisimman pian. Kotihoitokoiria ei myöskään anneta kokeiluun mahdollisiin uusiin koteihin. Jos sinulla on tiedossa muutto tai matka, kysythän koiraa vasta sen jälkeen.

Kyselyt Tiina Salumäki