Bambi

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Bambin omistaja jätti sen Triplen tarhalle kuuden pennun kanssa. Bambi on erittäin hyvä emo pennuilleen. Bambi on todella kaunis podencotyttö ja se on ihmisiä kohtaan avoimen ystävällinen ja nauttii suunnattomasti saamastaan huomiosta. Se on tarhalla tasapainoisen ja rauhallisen oloinen, ihastuttava koira. Bambi tulee myös hyvin muiden koirien kanssa toimeen. Se on vain 42 cm korkea ja syntynyt huhtikuussa 2013.

Kotihoitajan kertomaa:

Bambilla on kotihoidossa kaverina espikset Milu ja Vispi. Kotona neitonen nauttii soffalla ja omassa pedissään nukkumisesta, mutta kun kaivetaan valjaat esiin, Bambi lähtee innoissaan lenkille ja koirapuistoon.

Puistossa Bambi tykkää leikkiä leluilla ja tutkia puskia. Muiden koirien kanssa Bambi on tullut toimeen. Bambi kipittää iloisena luokse kun kutsutaan ja lähtee yhtä innoissaan kotiinkin.

Lenkillä kävelee reippaasti hihnassa. Puskat kiinnostaa ja samoin niissä olevat puput. Eli metsästysviettiä on.

Bambi on sisäsiisti, paria vahinkoa lukuunottamatta. Bambi ei puolusta ruokaansa ja herkkuttelu porukassa onnistuu myös. Bambi on omalla tavallaan tosi herkkä ja se uskoo helposti. Bambi on myös hiukan epävarmakin joissain tilanteissa.

Ei ole reagoinut kerrostalonääniin ja kotoa lähdettyäni on oven takaa kuulunut piipitystä, mutta kotona odottaa rauhalliset koirat ja ehjät tavarat. Joihinkin Bambille outoihin juttuhin ollaan vielä tutustumisasteella, mutta on hirmu nopea oppimaan. Ihan parin toistokerran jälkeen oppi istumaankin.

Bambista joku saa tottelevaisen lenkkikaverin ja kainalossa tuhisevan mussukan. Bambille etsitään kotia, jossa sillä olisi koiraseuraa.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.