Bartolo

Suomessa kotihoidossa - Adult - Uros
Adoptoitavissa Pieni

Bartolo on arviolta n.3-vuotias uros Los Barrioksen tarhalla. Se on vain n.30 cm korkea.

Kotihoitokuulumisia:

Bartolo on kotihoidossa ainoana koirana. Se on reipas ja mukava koira ja pärjää hyvin ainoana koirana. Se tulee kuitenkin hyvin toimeen myös toisten koirien kanssa. Joidenkin mukavien koirakavereiden kanssa intoutuu juoksuleikkeihin koirapuistossa. Espanjassa Bartolo oli kotihoidossa useamman koiran laumassa ja siellä tykkäsi myös eikkiä toisten koirien kanssa. Espanjassa kotihoitoperheessä oli myös lapsia, joista se piti kovasti. Bartolo on kotihoidossa Helsingissä ja siihen voi tulla sovitusti tutustumaan.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Emme varaa tarhalla olevia koiria emmekä kotihoitokoiria odottamaan mahdollisen uuden omistajan lomamatkojen, työkiireiden, muuton tai muiden vastaavien päättymistä. Kotihoitokoiran adoptoijan on noudettava koiransa kotiin mahdollisimman pian. Kotihoitokoiria ei myöskään anneta kokeiluun mahdollisiin uusiin koteihin. Jos sinulla on tiedossa muutto tai matka, kysythän koiraa vasta sen jälkeen.

Kyselyt: Katri Ryynänen