Basilika

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Basilika on löytynyt yhtäaikaa Nemon kanssa Rondan kadulta. Selvisi, että niiden omistaja oli joutunut sairaalaan ja omistajan pojan piti huolehtia koirista, mutta poika oli hylännyt ne kadulle.

Basilika adoptoitiin Suomeen hiljattain mutta nyt sille etsitään uutta kotia koirasta riippumattomista syistä johtuen.

Basilika eli Silja on rodulle luonteenomaisesti täpäkkä ja eloisa kaikkien ihmisten kaveri. Kovin pentumaisen leikkisä vaikka täyttääkin tänä vuonna 4 vuotta. Fiksu koira, jota on helppo opettaa.

Silja harjoittelee parhaillaan kaunista käytöstä ihmisten kanssa, koska innostuessaan saattaa pentumaisesti hyppiä, pomppia ja napsia hihoista. Hihnalenkeillä niin kova into tutkia kaikkea ympärillä olevaa, ettei tylsä hihna tunnu aina riittävän – mutta oppivaisena ollaan tässäkin jo edistytty rauhallisempaan suuntaan.

Silja osaa olla rauhallisesti yksin jäädessään. Se on sisäsiisti eikä nakertele tavaroita. Iltaisin päiväpuuhat tehtyä rakastaa lötkötellä sohvalla ihmisen vieressä tai sylissä. Silja etsii puuhakasta kotia, jossa ei ole pieniä lapsia.

Silja on 27 cm korkea ja painaa 5 kiloa. Se on kotihoidossa Helsingissä ja sitä voi tulla sovitusti tapaamaan.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.