Bentley

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Koti on löytynyt!

Bentleyn perheessä puhkesi allergia ja perhe pyysi Triplestä apua uuden kodin löytymiseen. Bentley lähti kuitenkin perheen pihasta omille reissuilleen ja se oli kadulla useamman kuukauden, kunnes se lopulta tuotiin tarhalle. Bentley on kultainen poika, joka pitää ihmisistä ja on kohtelias muille koirille. Se on elänyt kotikoirana aiemmin, joten normaali kotielämä ei ole sille vierasta ja uutta. Bentley on tarhalla helponoloinen ja iloinen poika. Se on syntynyt arviolta toukokuussa 2012 ja on vain noin 37 cm korkea. Bentley tuotiin Tripleen 7.6.2016.

Kotihoitajan kertomaa: Bentley on ollut meillä kotihoidossa nyt muutaman viikon (26.8.) eikä pojasta löydy muuta kuin positiivista kerrottavaa. Bentley on tasapainoinen ja kiltti poika, joka haluaa miellyttää ihmistä.
Se tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa ja kulkee hienosti remmissä vetämättä. Selvästi huomaa, että on viettänyt kotikoiran elämää.

Ei ole haukkuherkkä ja on täysin sisäsiisti. Autossa matkusteleminenkin näyttää olevan tuttua hommaa. Vinkulelut ovat leluista ykkösiä varsinkin ,kun joku jaksaa niitä heitellä. Bentley on huippukoira, joka haluaisi rakastavan kodin, jossa poika saisi olla osa perhettä.