Bilma

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Bilma on kaunis noin 2-vuotias andalusianrottaterrierimixnarttu. Korkeutta Bilmalla on noin 38 cm ja painoa 9 kg. Tyttö on iloinen ja sosiaalinen nuori koira, joka rakastaa ihmisiä ja suukottelee mielellään kuten kuvistakin näkyy. Koiralaumassa Bilma on sopuisa ja tulee muiden kanssa hyvin toimeen. Bilma on siirtynyt yhdistyksen espanjalaiseen kotihoitopaikkaan.

Kotihoitajan kertomaa:
Bilman vähän epävarmankin kuoren alta on alkanut tulla esiin aktiivinen, energinen ja läheisyyttä kaipaava tyttönen.

Bilma on aluksi ollut vähän epävarma oudoissa tilanteissa mutta on huomattavasti reipastunut kotihoidon muun lauman seassa ja sopeutunut hienosti kodin arkeen. Bilma seurailee paljon kotona ihmisiä ja mielellään käpertyykin ihmisen viereen nukkumaan. Bilma tottelee kieltoja hienosti ja on perusluonteeltaan kiltti ja kuuliainen.

Hauska Bilma rakastaa pallo- ja frisbeeleikkejä ja on aktiivinen ja touhukas tyttö muutenkin. Maaseudulla Bilma on ollut irti ja pysynyt hyvin pihapiirissä. Maalla tyttösen lempipuuhia oli myyrien etsiskely eli vähän riistaviettiäkin rodulle ominaiseen tapaan myös löytyy. Bilma on hienosti auton kyydissä ja on ottanut matkustelut hyvin rennosti.

Bilma saattaa leikeissä innostua aika lailla ja olla vähän raju, joten se ei oikein sovellu pienten lasten perheeseen. Bilma on ihana ja kaunis tyttö josta olisi potentiaalia harrastuskoiraksi moneen lajiin. Bilma soveltuisikin aktiiviseen perheeseen jossa on rajoja ja rakkautta sopivin määrin.