Bonnie ja Clyde

Kodin saaneet - Adult -
Adoptoitu Pieni

koti on löytynyt!

Bonnie ja Clyde adoptoitiin kauttamme, kun ne olivat pentuja. Ne etsivät nyt uutta kotia, koska niiden omistaja menehtyi.

Bonnie ja Clyde ovat sisarukset ja ne ovat nyt noin 3-vuotiaita. Molemmat ovat pienikokoisia. Clyde on noin 30 cm korkea ja Bonnie hiukan pienempi. Molemmat on leikattu Suomessa niiden aikuistuttua. Näille koirille etsitään yhteistä kotia, koska ne ovat tiivis pari, joka on aina elänyt yhdessä.

Kotihoitajan kertomaa: Bonnie ja Clyde ovat suloisia, kilttejä sylikoiria ja ne olisivat koko ajan sylissä, jos saisivat. Clyde on sen lisäksi oikein pusupoika, pusuja satelee, jos pääse antamaan niitä. Molemmat haluaisivat olla mahdollisimman lähellä ihmistä ja välillä täytyy ihan varoa askelmiaan. Molemmat koirat uskovat kuitenkin hyvin, kun niitä kielletään tekemästä jotain.

Bonnie ja Clyde ovat olleet ilman ihmisseuraa eivätkä ne ole haukkuneet tai tuhoilleet mitään. Clyde vaikuttaa kuitenkin olevan hieman siskoaan haukkuherkempi tapaus. Molemmat pitävät ihmisistä, tervehtivät iloisesti, Clyde heti ja Bonnie vähän varovaisemmin vähän ajan kuluttua. Bonnie ja Clyde pitävät muista koirista kunhan meno ei ylly liian villiksi.

Tämä pari on aina yhdessä, leikkivät, juoksevat, lepäävät ja nukkuvat lähekkäin. Ne myös pysyvät pihalla ja tulevat hienosti luokse, kun niitä kutsuu. Bonnie ja Clyde vaikuttavat olevan sisäsiistejä. Ne tulevat kissojen kanssa toimeen. Lisäksi kaikki hoitotoimenpiteet onnistuvat vaivattomasti.