Bricor

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Bricor on n.6-vuotias uros koira joka on tuotu Los Barrioksen tarhalle. Bricor ei tee itsestään numeroa tarhalla ja on enempi sivusta seurailija isossa laumassa. Se on alle 40 cm korkea ja painaa n.8 kiloa.

Bricor on päässyt kotihoitoon Espanjassa.

Kotihoitajan kertomaa:

Kotihoidossa Bricor on osoittautunut olevan aika lailla täydellinen koira. Se on sisäsiisti ja nukkuu yöt rauhallisesti omalla paikallaan, yksinolokin on sujunut hyvin. Muutama haukku on kuultu, kun on jotain erityisen omituista ääntä on kuulunut pihalta, mutta pääasiassa Bricor on äärimmäisen ”huomaamaton” koira. Vain tasaisin väliajoin Bricor tulee hakemaan rapsutuksia, ja nauttii niistä silmät kiinni niin onnellisena kuin koira voi olla. Bricor on tullut hyvin toimeen myös kotihoitoperheen lasten kanssa. Bricor tykkää seurailla ihmisten touhuja ja nauttii ihmisten läheisyydestä, mutta aina kun remmi otetaan esille se saa pentumaisen hepulin. Ulkona Bricor on utelias ja reipas lenkkeilijä, joka tervehtii koirakaverit mutta on sitten valmis seikkailemaan eteenpäin. Se siis viihtyy myös varsin mainioisti ainoana koirana nauttien yksinoikeudella hellyydestä.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.