Campanilla

Suomessa kotihoidossa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Keskikokoinen

Campanilla on tuotu Los Barrioksen tarhallle todella huonokuntoisena. Tullessa Campanilla pelkäsi ihmisiä ja siitä näki että sitä on laiminlyöty pahasti. Pikkuhiljaa se kuitenkin rupesi luottamaan tarhan vapaaehtoisiin työntekijöihin ja nauttii ihmisten seurasta. Campanilla on edelleen surullinen tarhalla ja sen soisi pääsevän pian omaan kotiin. Se on mukava ja rauhallinen koira sekä tulee hyvin toimeen toisten koirien kanssa.
Campanilla on arviolta n.3-4 -vuotias narttu. Se on  n.47 cm korkea.

Campanilla on kotihoidossa Espoossa.

Campanilla on ollut kotihoidossa nyt kuukauden verran. Campanilla oli tullessa aran oloinen ja varsinkin ulkona kaikki jännitti kovasti. Sisätiloissa se rentoutui ja avautui kotihoitoperheen ihmisille nopeasti sekä tykkäsi kovasti ihmisiltä saamasta huomiosta. Kotihoitoperheessä on 4 koiraa joiden kanssa Campanilla tulee hyvin toimeen. Se on nöyrä ja väistää toisia koiria kaikissa tilanteissa, eikä ikinä aiheuta mitään harmia. Alussa liian innokkaat koirat pelottavat Campanillaa ja esim.koirapuistossa liian iso lauma koiria ahdistaa sitä

Campanilla ulkoilee mielellään, tykkää kävellä pitkiäkin lenkkejä, mutta edelleen ihmettelee kaikkea ympärillä tapahtuvaa ja jännittää tarpeiden tekoa. Campanilla on ollut nyt reilun kuukauden jälkeen sisäsiisti kotihoitopaikassa, mutta jännittää edelleen tarpeiden tekoa ulos ja uudessa ja vieraassa ympäristössä ei uskalla tehdä tarpeitaan. Tulevan kodin täytyy siis sitoutua kärsivällisesti tämän asian kanssa toimimaan Campanillan kotiutuessa. Campanilla kävelee todella nätisti hihnassa eikä reagoi vastaatuleviin koiriin tai ihmisiin. Joitakin toisia koiria saattaa pelätä jolloin mielummin kävelisi toiseen suuntaa kuin ohittaisi vastaantulevaa koiraa läheltä.

Kotona Campanilla on rauhallinen ja yksin jäädessä se on nätisti työpäivien ajan. Se ei myöskään reagoi kerrostalon ääniin.

Campanillan kotihoitopaikssa on isompia kouluikäisiä lapsia, joiden seurasta se pitää kovasti. Pienempiä lapsia ei ole tavannut paljon , mutta esim.pihalla kovaäänisesti leikkiviä ja juoksentelevia lapsia hiukan arastelee.

Campanillan tuleva koti olisi hyvä olla suhteellisen rauhallisella asuinalueella, ihan vilkkaalla kaupunkialueella esim.sisäsiisteyden harjoittelu olisi vaikeaa.

Lisää kuvia ja videoita Campanillasta löydät kotihoitajan kuva-albumista.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Emme varaa tarhalla olevia koiria emmekä kotihoitokoiria odottamaan mahdollisen uuden omistajan lomamatkojen, työkiireiden, muuton tai muiden vastaavien päättymistä. Kotihoitokoiran adoptoijan on noudettava koiransa kotiin mahdollisimman pian. Kotihoitokoiria ei myöskään anneta kokeiluun mahdollisiin uusiin koteihin. Jos sinulla on tiedossa muutto tai matka, kysythän koiraa vasta sen jälkeen.

Kyselyt: Katri Ryynänen