Capri

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Capri on n.3-vuotias pieni uroskoira Los Barrioksen tarhalla. Se on n.30 cm korkea.

Capri tulee tarhalla toimeen isommassa koiralaumassa eikä tee itsestään suurta numeroa.

Capri on vieraan ihmisen kanssa hiukan ujo, mutta hetken tutustumisen jälkeen antaa jo ottaa syliin ja viihtyykin siinä.

Kotihoitajan kertomaa:

Capri on ollut nyt reilut 2 viikkoa kotihoidossa (13.10.2017)

Capri on hyvin iloinen, utelias, innostunut ja leikkisä kaveri. Joskus uudet tilanteet jännittävät, mutta varsinaista pelokkuutta ei ole. Uteliaisuus voittaa jännityksen. Capri on tulee hyvin toimeen kotihoitopaikan koiran kanssa ja on tutustunut muihinkin koiriin. Pienen alkujännityksen jälkeen tutustuminen on sujunut hyvin ja Capri esim.koirapuistossakin hetken jälkeen jo juoksenteli iloisena.

Capri on aktiivinen, liikkumista ja toimintaa rakastava koira.  Se on valpas ja kiinnostunut uusista asioita. Ei todellakaan ole sohvaperuna, vaikka kainalossakin viihtyy ja arvostaa pehmeää petiä. Capri on ehdottomasti sellainen koira, joka rakastaa olla ihmisen mukana. Bussissa ja autossa matkustaminen on mutkatonta..

Vieraita miehiä Capri saattaa alkuun arastella, mutta isänikin syliin hyppäsi kuitenkin esimerkiksi jo toisella näkemällä.

Capri kulkee kulkee remmissä nätisti eikä rähisi ohikulkijoille.
Caprille maistuu ruoka hyvin ja se nukkuu myös yöt hyvin ja heräilee samaan tahtiin muun perheenjäsenten kanssa.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.