Careta

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Careta on ihastuttava, iloinen podenco, joka pelastettiin kurjista oloista Perlan kanssa. Perla on jo adoptoitu Suomeen. Careta on syntynyt kesäkuussa 2008 ja se on noin 55 cm korkea. Careta on luonteeltaan avoin, ystävällinen ja sydämellinen tyttö, jolla on pilkettä silmäkulmassa. Se tulee muiden koirien kanssa hyvin toimeen.

Kotihoitajan kertomaa: Careta on edistynyt paljon pienessä ajassa kotihoidossa. Tyttö on lempeä, rauhallinen, vähään tyytyväinen ja hieman ujo hännänheiluttaja. Careta viihtyy osittain omissa oloissaan ja toisinaan hakeutuu lähelle seuraan. Lelut saavat jo kyytiä ja sitä leikkiä katsellessa Careta tuntuukin ikäistään nuoremmalta.

Careta on yhtä vahinkoa lukuunottamatta ollut sisäsiisti. Tyttö kävelee lenkillä kauniisti eikä kisko eteenpäin tai haukuskele vastaantuleville koirille. Tosin kotia lähestyttäessä askel tihenee innostuksesta. Careta on ollut kotona nätisti työpäivien ajan eikä se tuhoile mitään tai pode eroahdistusta. Ruoka maistuu tytölle mutta kuppi tyhjenee kuitenkin ilman hotkimista. Se saa ilohepuleita ja silloin häntä vispaa taukoamatta. Koirapuistossa Careta käyttäytyy myös hyvin ja se pitää erittäin paljon puistossa touhuamisesta. Careta pitää myös ihmisistä sekä autoilusta.

Careta haluaa mielellään kainaloon hellittäväksi. Se on luonteeltaan erittäin sopeutuvainen ja onnellisen oloinen koira.