Cheeky

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni Sekarotuinen

Cheekyn useita vuosia sitten adoptoinut nainen palautti koiransa tarhalle ja halusi vaihtaa sen pentuun. Cheeky oli hyvin surullinen jouduttuaan tarhalle. Cheeky on laitettu pienten koirien seuraan, mutta se ei halua liikkua tarhalla ja istuu vain tarhan nurkkauksessa. Se on vielä pelokas mutta rohkaistuu toivottavasti pian ja saa elämänilonsa takaisin. Cheeky on syntynyt arviolta huhtikuussa 2012 ja se on pentuna adoptoitu tarhalta. Cheeky on noin 40 cm korkea.

Kotihoitajan kertomaa: Cheeky on kiltti pieni poika. Se kävelee kauniisti remmissä yksin tai toisten kanssa ja on aina valmiina ulkoilemaan. Cheeky huomioi vastaantulevat koirat mutta ei rähjää niille eikä myöskään hauku ihmisiä tai autoja. Lenkillä ollessa varsin reipas ja rohkea ja erittäin mukavaa lenkkiseuraa. Cheeky antaa hyvin leikata kynnet ja puhdistaa korvat.

Cheeky pärjää hyvin muiden koirien kanssa, hoitopaikassa 2 isompaa narttua ja lisäksi
välillä 2 pientä narttua. Cheeky ei ainakaan vielä leiki muiden koirien kanssa. Kotona se käyttäytyy hyvin eikä haukuskele tai tuhoile paikkoja.

Cheeky on kuitenkin vieraita ihmisiä kohtaan arka eikä tule luokse vaan saattaa kurkkia kauempaa ja pitää välimatkaa vieraisiin. Se ei kuitenkaan hauku vieraita. Cheekylle etsitäänkin kärsivällistä kotia, jossa olisi jo kokemusta aran koiran kanssa toimimisesta ja koiran rohkaisemisesta. Tuttujen ihmisten kanssa Cheeky on rakastettava ja se pitää kovasti rapsuttelusta.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.