Chica

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Chica on n.6-vuotias pieni narttu. Se oli kotihoidossa Espanjassa useamman koiran kanssa ja tuli hyvin toimeen kaikkien kanssa. Chica on luonteeltaan rauhallinen eikä numeroa itsestään.

Chican leuassa on vanha murtumavamma, joka on luutunut väärin. Sen takia Chican alaleuka on vino, eikä sitä voi korjata. Chicaa tämä ei kuitenkaan haittaa ja se  pystyy esim.syömään normaalisti.

Kotihoitajan kertomaa:

Chica saapui suomeen kotihoitoon noin viikko sitten ( 5.11.). Chica oli tullessaan hyvin arka , mutta nyt alkaa  pikku hiljaa  tulemaan ulos kuorestaan. Chica edelleen säikkyy kovia ääniä ja jos sitä lähestytään suoraan edestä nopeasti.Se on kuitenkin edistynyt tosi hyvin jo viikossa lähtö tilanteesta. Hihnassa kävelyä  harjoitellaan ja sekin menee jo paremmin vaikka koko maailma on Chicalle ihan uusi juttu sen vietettyä koko elämänsä tätä ennen pentutehtaassa  . Kotihoito paikassa on rauhallinen vanhempi uros koira, jonka kanssa Chica tulee hyvin toimeen, mutta Chica sopisi myös ainuaksi koiraksi koska se ei varsinaisesti tukeudu toiseen koiraan ja on vähän omantiensä kulkija. Kaiken kaikkiaan Chica on valloittava persoona joka tykkää rapsutuksista ja sohvalla makoilusta . Chicalle maistuu hyvin ruoka eikä syömisessä ole  mitään ongelmia, vaikka  chican leuka on jossain vaiheessa murtunut ja luutunut hiukan vinoon.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.