Clip

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Clip on arviolta 3-vuotias pienikokoinen poika, joka on luonteeltaan sosiaalinen, ystävällinen ja vilkas.

Kotihoitajan kertomaa: Clip pompii, loikkii, kiipeilee ja on harvoin paikkallaan, siis todellinen energiapakkaus. Clip on vielä käytökseltään vähän pentumainen ja se kokeilee rajojaan, mutta päättäväisillä käskyillä Clip on alkanut pikkuhiljaa uskomaan mitä saa ja mitä ei saa tehdä. Sisäsiisteys on vielä vähän hakusessa, pääsääntöisesti asiat tehdään ulos, mutta vahinkoja sattuu vielä.

Ulos lähtiessä Clip odotta kiltisti omaa vuoroaan ja antaa pukea niin vaateet kuin valjaatkin rauhassa hiljaa paikoilaan. Alkujännityksen jälkeen Clip on oppinut kulkemaan portaita ylös ja alas todella reippaasti, hissi on vielä vähän jännittävä paikka.

Ulkoilessa Clip on välillä rauhallinen ja kulkee vieressä ja välillä taas poukkoilee puolelta toiselle.Clip tykkää leikkiä yksinään mutta nauttii paljon myös muiden koirien seurasta. Clip ei ole tottunut lapsiin ja on epävarma heidän läheisyydessään, joten sitä ei suositella lapsiperhekoiraksi. Clip on todella pieni, vain noin 28 cm korkea ja se painaa nelisen kiloa.