Clohes

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Clohes on noin 2-vuotias maneto-narttu Los Barrioksen tarhalta. Clohes on löytynyt kadulta ilman sirua eikä kukaan ole tullut sitä sieltä noutamaan. Clohes on noin 35cm korkea ja painaa 12kg. Clohes on Espanjassa yhdistyksen hoitopaikassa. Hoitopaikassa Clohes tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa, tykkää leikkiä ja on iloinen tyttö. Lenkkeily hihnassa sujuu hienosti ja onkin tytön mieleen. Ihmiselle Clohes on avoin ja tulee mielellään iltaisin kainaloon köllöttelemään ja moiskauttaa pusun jos toisenkin

Kotihoitajan kertomaa:

Clohesin ensimmäinen viikko Suomessa on sujunut hyvin. Clohes on vielä hieman pentumainen käytökseltään ja pitää kovasti leikkimisestä sekä toisten koirien että ihmisten kanssa. Erityisesti vinkulelut ovat Clohesille todella mieluisia. Tyttö osaa kuitenkin myös rauhoittua lepäilemään ja yöt tyttö on nukkunut hyvin. Vieraisiin ihmisiin ja koiriin Clohes suhtautuu avoimesti ja haluaisi kovasti päästä tekemään tuttavuutta kaikkien kanssa. Clohes lähtee aina mielellään ulkoilemaan ja nauttii pitkistä lenkeistä. Oravia, rusakoita ja lintuja Clohes haukkuu ja yrittää jahdata. Clohes viihtyy sylissä rapsuteltavana ja nukkuu mielellään kotihoitajan kainalossa tai koirakaverin vieressä. Clohes on erittäin perso ruoalle ja saattaa napata esille unohtuneet herkut itselleen. Toisten koirien kupeille tyttö ei kuitenkaan mene. Kynsienleikkuu ja muut hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta. Sisäsiisteyttä Clohes vielä harjoittelee. Clohes sopisi aktiiviseen kotiin, jossa on aikaa touhuta nuoren ja energisen koiran kanssa jossa voisi olla myös leikkisä koirakaveri.

Clohes on Suomessa kotihoidossa. Siihen voi tulla sovitusti tutustumaan

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.