Cole

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Cole adoptoitiin tarhalta vuosi sitten mutta palautettiiin, koska omistaja muuttaa Saksaan eikä kertomansa mukaan voi ottaa Colea mukaan. Cole ehti siis asua jo vuoden kotikoirana ja ennen sitä se vietti tarhalla yli kaksi vuotta. Cole on luonteeltaan ihastuttava herrasmies, joka on ihmisille ystävällinen eikä haasta kenenkään kanssa riitaa. Hihnassa se kävelee mallikelpoisesti ja on kaikin puolin helponoloinen ja erittäin komea poika.

Colelle on annettu kotona nimeksi Toni. Se on syntynyt arviolta huhtikuussa 2011 ja se on noin 50 cm korkea. Cole osaa kotona asumisen perusasiat ja se todella ansaitsee jo päästä loppuelämän kotiin nauttimaan oikeasta koiranelämästä. Cole palautettiin tarhalle 2.9.2016.

Kotihoitajan kertomaa: Cole eli Toni on leikkisä ja ihmisläheisyyttä rakastava poika, joka ei turhia stressaile. Se on utelias, rohkea ja tottelevainen. Toni osallistuu aktiivisesti kaikkeen toimintaan, oli kyseessä kotityöt, leikkiminen, ihmisten kanssa seurustelu tai ulkona oleskelu. Toisaalta se myös rauhoittuu hyvin paikalleen ja tykkää erityisesti makoilla sohvalla ihmisen vieressä.

Toni on ollut sisäsiisti alusta lähtien, lenkkeilee mielellään ja matkustaa autossa hienosti. Toni oli jo kotihoitoon tullessaan tullessaan helppo, valmis kotikoira ja sulautui muun lauman joukkoon helposti. Työpäivien yksinolokin sujuu hyvin. Toni tulee kaikkien koirien kanssa toimeen mutta leikkii silti mielummin yksikseen tai ihmisen kanssa.

Toni sopisi kotiin, jossa se pääsee säännöllisesti kunnon lenkeille ja saa paljon ihmishuomiota. Tonilla on reilusti metsästysviettiä, joten kissa/jyrsijäperheeseen se ei välttämättä sovi.

Ennen kuin täytät kotiselvityslomakkeen, lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake, minkä jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Cole on kotihoidossa Klaukkalassa ja siihen voi tulla sovitusti tutustumaan.

Kyselyt Tiina Salumäki