Kamu ( Cooper )

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

 

Kamu ( Cooper ) on adoptoitu aiemmin meidän kautta ja nyt sille etsitään uutta kotia.

Cooperilla oli löydettäessä mikrosiru ja soitettaessa omistaja sanoi tulevansa hakemaan koiran Triple A tarhalta. Omistaja ei kuitenkaan koskaan tullut hakemaan Cooperia vaan halusikin luopua siitä. Cooper on avoin ja ystävällinen niin ihmisille kuin toisille koirille. Se on n.40 korkea ja painaa n.8 kiloa.

Kamu on kotihoidossa Sipoossa.

Cooper on 3 -vuotias poika, joka tuli Suomeen omaan kotiin vajaa vuosi sitten. Cooper ei yrityksistä huolimatta sovellu kerrostaloon, koska haukkuu yksin ollessaan, siksi Cooperille etsitään nyt kotia omakotitalosta tai vaihtoehtoisesti kotia, jossa sillä ei tule pitkiä yksinoloja. Cooper on kotona hyvin rauhallinen ja hiljainen. Se ei ole suinkaan haukkuherkkä vaan haukkuminen yhdistyy vain yksinoloon. Cooper viihtyy hyvin ainoana koirana, koska oma ihminen on sille se tärkein. Cooper tulee kyllä myös toimeen muiden koirien kanssa, jos ne eivät ole liian tunkeilevaisia. Cooper on hyvin tottelevainen ja helposti oppiva poika, joka on sisäsiisti ja osaa kulkea hienosti hihnassa.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Kyselyt: Lea Pulkkinen