Darwin

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Darwin on löydetty läheltä Marbellaan eikä sillä ollut löydettäessä mikrosirua. Darwin tulee hienosti toimeen toisten koirien ja ihmisten kanssa. Kävelee nätisti remmissä. Se on syntynyt arviolta joulukuussa 2013. Darwin on n.29 cm korkea ja painaa n. 6 kiloa. Darvinia ei adoptoida kissaperheeseen.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Kotihoitajan kertomaa:

Darwin on iloinen, reipas jolla häntä heiluu koko ajan. Darwin on ihmisrakas, ja rakastaa nukkua sängyllä vieressä. Lenkeillä Darwin käyttäytyy hienosti hihnassa, ja haluaisi moikata kaikkia vastaantulevia koiria. Ensimmäisenä päivänä Darwin pissasi sisälle, mutta on kyllä sisäsiisti eikä sen jälkeen ole vahinkoja päässyt. Darwin on todella hiljainen, eikä hauku oikeastaan ollenkaan, saattaa haukahtaa kerran kun esim posti tulee. Lelut ja luut ovat ihan lempijuttuja, ja leikkiikin paljon leluilla. Yksin ollessaan (työpäivän ajan) Darwin ei tuhoa paikkoja, eikä hauku yksikseen kotona. Yleensä kun olen tullut töistä kotiin niin Darwin on sohvalla nukkumassa, ja juoksee sieltä ovelle vastaan iloisena.

Darwin on kaikinpuolin mahtava koira, ja todella kiltti!