Divi

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Pieni

Divi on noin vuoden ikäinen ihastuttava manetotyttönen, joka on luonteeltaan ujohko, herkkä ja lempeä. Se heiluttelee ihmiselle ystävällisesti häntäänsä ja pitää huomiosta mutta myös selvästi vähän ujostelee. Divi tulee Los Barrioksen tarhalla hyvin muiden kanssa toimeen eikä haasta riitaa. Divi on vain noin 35 cm korkea ja pitkänmallinen tyttö.

Kotihoitajan kertomaa: Divi on kiltti, iloinen ja todella ystävällinen hännänheiluttaja. Se antaa leikata kynnet nätisti ja muutenkin tarkistaa suun ja korvat. Ruoka maistuu tälle tytölle ehkä liiankin hyvin, joten syömisen kanssa pitää olla tarkkana.

Divi rakastaa rapsutuksia ja kainalossa köllimistä. Ulos se lähtee häntä heiluen ja kulkee hihnassa nätisti sekä yksin että toisten koirien kanssa. Linnut ja jänikset kiinnostavat tosi paljon mutta ei yritä väkisin rynnätä perään. Divi on olemukseltaan leikkisä ja vauhdikas mutta myös podencoille tyypilliseen tapaan ujo ja herkkä ja sen vuoksi se ei ole pienten lasten perhekoira.

Divi on reipastunut paljon kotihoidossa ja sisäsiistiksikin se on oppinut. Divi rakastaa lenkkeilyä ja puistoilua, vaikkakin tuntuu olevan tyttö, joka kulkee mieluummin omia polkujaan kuin leikkii vieraiden koirien kanssa puistossa. Kotihoitopaikan toisen koiran kanssa toki kirmailevat, mutta enimmäkseen Divi viihtyy omissa oloissaan kuono maata ja puskia viistäen. ”Ulkopuolisia” koiria kohtaan Divi on puistossa lähinnä välinpitämätön, ei hakeudu juurikaan tekemään tuttavuutta uusien kavereiden kanssa. Kotioloissa Divi on rapsuteltava, suloinen kainalokaveri. Divi on myös sisäsiisti.

TÄÄLTÄ löytyy tuore video Divistä.