Elsa

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Pieni

Elsa on nuori podencotyttö, jonka joku heitti espanjalaisen eläinsuojelijan pihamaalle työpäivän aikana. Se on reilut 40 cm korkea ja arviolta vuoden ikäinen.

Kotihoitajan kertomaa: Elsa on tyypillinen podenco: herkkä, utelias, hauska ja iloinen. Se on huomionkipeä ja hiukan ujokin. Elsa on ihmistä kohtaan erittäin nöyrä ja se tottelee hienosti. Elsa on kotihoidossa kolmen nartun ja yhden uroksen laumassa. Selkeästi se enemmän hakee poikaa leikkikaveriksi itselleen ja Elsa sopisikin kotiin, jossa olisi mahdollisesti leikkisä nuorehko uros.

Elsan sisäsiisteysharjoitukset ovat hyvällä mallilla ja kaikki hoitotoimet onnistuvat helposti. Hihnassa Elsa kävelee kauniisti vetämättä eikä se hauku vastaantuleville koirille. Elsa on tyrmäävän kaunis ja sulavalinjainen tyttö, joka herättää huomiota vastaantulijoissa. Elsa pysyy aidatulla pihalla vapaana hyvin eikä se ole lähtenyt pomppimaan aitojen yli tai kaivamaan ali. Metsälenkeistä ja hajujen nuuskimisesta se nauttii kovasti mutta mitenkään erityisen riistaviettinen se ei ainakaan toistaiseksi ole. Kannattaa huomioida, että vietti voi heräillä vielä myöhemmin elämässä. Elsa leikkii mielellään pallolla heittäen sitä itselleen.