Elsa

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Erityisadoptio

Elsalle etsitään saattohoitokotia. Elsa on noin 8-vuotias tyttö, joka on tullut Suomeen Venäjältä. Venäjän katukoirat -yhdistyksen kautta 2017. Elsa asui samassa kodissa kauttamme tulleen Potron kanssa Suomessa. Koirien omistaja menehtyi vakavaan sairauteen. Elsan lonkat kuvattiin ja sillä todettiin nivelrikko kummassakin lonkassa. Tällä hetkellä Elsa voi hyvin, mutta todennäköisesti sen kunto heikkenee muutaman vuoden sisällä. Siksi etsimme Elsalle yhteistyössä Venäjän katukoirien kanssa saattohoitokotia/kotihoitopaikkaa sen loppuelämäksi.

Elsa on todella hyvän luonteen omaava mutta äärimmäisen arka koira. Elsa ei pelkää muita koiria vaan tulee kaiken kokoisten koirien kanssa toimeen ja myös kissojen, ihmiseen luottamuksen saamisessa sillä menee aikaa. Elsa osaa kulkea hienosti vetämättä hihnassa ja on  sisäsiisti. Elsa tarvitsee kodin mielellään omakotitalosta, joka ei sijaitse vilkkaalla alueella ja jossa olisi rauhallinen koirakaveri. Elsan tulevalla kodilla pitää olla kärsivällisyyttä ja taitoa aran koiran käsittelyssä. Elsa ei sovi lapsiperheeseen arkuutensa vuoksi.

Elsa on kotihoidossa Sipoossa

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Kyselyt: Lea Pulkkinen