Emilia

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Pieni

Emilia on erittäin pienikokoinen narttukoira, vain 27 cm korkea ja noin 1-vuotias. Emilia on erittäin sosiaalinen, iloinen ja touhukas pieni koira, joka on löydetty ilman mikrosirua ja tuotu tarhalle uutta kotia etsimään.

Kotihoitajan kertomaa: Emilia on hyväntuulinen tyttö. Se tulee kaikkien kanssa toimeen. Koirien ja ihmisten. Emilia on myös todella leikkisä ja se tarvitsee paljon liikuntaa sekä virikkeitä.

Emilia on myös hyvin huomionkipeä ja haluaa olla aina siellä, missä tapahtuu. Se helposti valitsee perheestä ihmisen, jota vahtii. Eikä hyväksy silloin että muut lähestyvät sen ”omaa” ihmistä. Tästä syystä kotihoidossa on rajoitettu Emilian huomioimista. Huomion rajaaminen on selkeästi auttanut vahtimiseen. Nyt olemme lisänneet pikkuhiljaa huomiota, eikä ongelma ole palannut.

Emilia on pärjännyt mainiosti talvella. Tykkää lumesta. Pomppii isoissakin hangissa ja työntelee kuonoa lumen alle, tonkii ja haistelee. Liikuntaa Emilia tarvitsee paljon. Lenkkejä ja puistojuoksuja. Ja se onkin aina valmiina lenkille. Uudessa kodissa voisi olla joku aktiivinen, nuori, leikkisä poikakaveri.