Encina

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Encinan omistaja on tuonut koiransa tarhalle ja kertonut, että luopumisen syynä on avioero. Encina on helponoloinen, kiltti, rauhallinen ja tällä hetkellä hiukan pullea tyttö. Se on vain 25 cm korkea ja syntynyt arviolta noin 6-vuotias. Encina tulee hienosti muiden koirien kanssa toimeen. Kotona se tarvitsee pienen kuntokuurin.

Kotihoitajan kertomaa: Encina on aivan uskomattoman vaivaton koira, reipas mutta rauhallinen. Tulee toimeen niin koirien kuin kissojen kanssa. Silti ei ole kummastakaan juuri kiinnostunut vaan on enemmän ihmisten perään. Usein muiden koirien pötkötellessä sohvalla vetäytyy omiin oloihinsa makuuhuoneeseen. Sopii siis hyvin myös ainoaksi koiraksi.

Kävelylenkeillä vapaana ollessaan Encina tipsuttelee nätisti vieressä tai heti takana. Encina myös nauttii sylissäolosta. Se ei juurikaan hauku ja on myös ollut kotihoidossa sisäsiisti. Encina ilostuu aina keppileikeistä, ja se onkin melkein ainoa hetki kun Encinan näkee riehaantuvan. Encina jaksaa tepsutella pitkiäkin lenkkejä, tunnista puoleentoista tuntiin.