Fatima

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Koti on löytynyt!

Fatima on manetotyttönen, joka löytyi huonossa kunnossa Virginian kanssa. Molemmat tytöt pääsivät espanjalaiseen kotihoitopaikkaan odottelemaan omaa kotiaan. Fatima on luonteeltaan avoin, ystävällinen ja huomionhakuinen sekä nöyrä koira. Fatima on noin 35 cm korkea ja arviolta 2-vuotias.

Kotihoitajan kertomaa: Huonoista olosuhteista selviytynyt Fatima on nyt elämänsä kunnossa. Turkki kiiltää ja energiaa on vaikka muille jakaa. Tyttönen lenkkeilee innokkaasti ja rakastaa koirapuistoilua. Haukkumista on kuulunut vain leikkien temmellyksessä.

Sisäsiisteyttä harjoitellaan parhaillaan hyvällä menestyksellä. Riistaviettiä Fatimala löytyy tällä hetkellä lievästi. Hihnassa kävely sujuu ja muiden koirien tapaaminen on sille mieluisaa. Fatima suorastaan pursuaa rakkautta ja intoa kaikkia kohtaan. Pikkuinen makkaramallinen pötkylä heittäytyy tämän tästä selälleen nauttimaan rapsutuksista ja huomiosta. Silmät menevät kiinni ja keskitytään vain tähän hetkeen. Nyt on kaikki hyvin ja menneisyydellä ei ole merkitystä.

Kotihoitoperhe on aivan myyty: tässä on huippukoira! Mutkaton, leikkisä, suloinen ja aika vaatimatonkin. Fatima tykkää kyllä sitten nukkua sängyssä, mieluiten ihan hoitajaansa käpertyneenä. Ja tiedoksi tämäkin: pientä kuorsausta on kuulunut. Mutta naisille luontaiseen tyyliin: vähän ja suloisesti. Leikkisä Fatima varmasti arvostaisi samantyyppistä koirakaveria.