Fipsi

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Fipsi on löytynyt Guadalminasta ilman mikrosirua. Fipsi on ihastuttava ja sydämellinen nuori poika, joka on luonteeltaan avoin, ystävällinen ja aktiivinen mutta ei mikään ylienerginen tapaus. Se on syntynyt arviolta toukokuussa 2015. Fipsi on podencoille tuttuun tapaan kiinnostunut hajuista mutta se ottaa lenkillä myös mukavasti kontaktia ihmiseen. Fipsi tulee hyvin muiden koirien kanssa toimeen. Se on noin 49 cm korkea. Fipsi on tuotu Tripleen 14.10.2015.

Kotihoitajan kertomaa: Fipsi on luonteeltaan avoin ja iloinen poika. Se on podencojen tapaan energinen mutta kotona rauhallinen, kiltti ja yleensä ottaen luonteeltaan nöyrä. Fipsi leikkii mielellään muiden koirien kanssa ja kotihoidossa sillä on kolme muuta poikaa kavereina.

Fipsi on hienosti alkanut oppia kotikoiraksi. Kodin laitteet eivät enää herätä siinä kummastusta ja se on muutenkin rauhoittunut kovasti alkuajoista. Alussa oli havaittavissa myös pientä nakertelua mutta se on jo jäänyt kokonaan pois. Fipsi on lähestulkoon sisäsiisti, mutta jonkin verran vielä opettelua tarvitaan.

Ulkona Fipsi käyttäytyy hyvin ja se kävelee hihnassa vetämättä. Fipsi on todella komea nuori mies. Sille etsitään aktiivista kotia, jossa olisi mieluiten jo ennestään leikkisä koira kaveriksi.

Ennen kuin täytät kotiselvityslomakkeen, lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi. Täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake, minkä jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse