Friida Flinstone

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Friida Flinstone on pieni 5-vuotias narttu Triple A tarhalla. Se on vain 24 cm korkea ja painaa n.3 kiloa.

Friida  on yksi  kuudesta pentutehtailijalta pelastetusta koirasta. Friida  tarvitsee nyt loppuelämän kodin, jossa oppii mitä normaali koiran elämä on ja jossa saa elää rakastettuna perheen jäsenenä.  Luonteeltaan ihmisiä kohtaan Friida  on ystävällinen, mutta jonkin verran arka. Friida   osaa kulkea  hihnassa ja on ollut sisäsiisti hoitopaikassaan. Friidaa ei adoptoida pienten lasten perheeseen, koska sen suhtautumisesta lapsiin ei ole tietoa

Friida on samassa kotihoitopaikassa Pelusan kanssa ja niille etsitään ensisijaisesti yhteistä kotia, koska ne ovat kiintyneitä toisiinsa ja tekevät kaiken yhdessä.

 

Pelusa ja Friida – kotihoidon kuulumisia

Pienet kotihoitolaiset Pelusa ja Frida ovat aivan ihania pieniä tyttöjä. Pelusa on reipaampi ja rohkeampi, ja Friida ujompi ja alistuva.Friida tukeutuu kovasti Pelusaan, mutta reipastuu kyllä kokoajan. Pihalla heti häntää heiluttaen iloisesti tervehtivät kotihoitopaikan koiria ja ovat tulleet hyvin niiden kanssa toimeen.

Kaikki hoitotoimenpiteet ovat onnistuneet hienosti ja kumpikin koira on ollut kotihoitopaikassaan sisäsiistejä. Hihnassa kulkeminenkin sujuu hienosti ja ovat innokkaina lähdössä lenkkeilemään. Pikkuiset tytöt pitävät kovasti ihmisistä ja haluaisivatkin istuskella kainalossa rapsuteltavana. Tytöt leikkivät yhdessä, nukkuvat yhdessä ja ovat hyvin kiintyneitä toisiinsa, siksi etsimmekin tytöille ensisijaisesti yhteistä kotia.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse