Gamba

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Gamba löytyi keskellä yötä La Cañadan kauppakeskuksen luota. Gamba tuotiin Tripen tarhalle jo yli kaksi vuotta sitten. Gamba on suloinen podencotyttö, joka on syntynyt arviolta helmikuussa 2014 ja se on noin 45 cm korkea.

Kotihoitajan kertomaa: Ihana Gamba tuli meille kotihoitoon 10.9. Gamba oli aluksi hyvin arka, mutta on pikkuhiljaa alkanut tulla ulos kuorestaan. Kotiin tullessa Gamba ottaa minut innolla vastaan, mutta muuten se on vielä aika paljon omissa oloissaan.

Gamba on ollut alusta asti täysin sisäsiisti. Ulkona se on aika jännittynyt ja säpsähtelee vielä yllättäviä ääniä mutta kävelee nätisti hihnassa. Erityisesti lapset ja potkulaudat/skeittilaudat pelottavat. Toisista koirista Gamba ei ole ollenkaan kiinnostunut ulkona vaan ohittaa ne nätisti. Myöskään oravat tai pikkulinnut eivät ainakaan vielä ole aiheuttaneet kiinnostusta.

Sisällä Gamba on jo pari kertaa intoutunut leikkimään kotihoitopaikan kahden muun koiran kanssa. Se leikkii hienosti toisten kanssa eikä ole ollenkaan dominoiva muita kohtaan. Gamba osaa olla myös yksin kotona eikä ole tuhoillut paikkoja. Sisällä ollessa se oikeastaan makoilee joko omassa pedissään tai parisängyssä. Emme ole kuulleet vielä kertaakaan Gamban haukkuvan, eikä se reagoi muutenkaan kerrostalon ääniin.

Gamba selvästi nauttii ihmisen huomiosta ja rapsutuksista, vaikka aluksi olikin hyvin peloissaan. Nyt se saattaa jo sängyssä hakeutua ihan ihmisen viereen ja kuonolla tökkäistä kättä, josko saisi vähän silityksiä.

Gamba on suloinen tyttö, josta varmasti kuoriutuu ajan kanssa aivan mahtava tyyppi. Jo kolmessa viikossa se on ottanut isoja edistysaskelia. Se tosissaan ansaitsisi päästä jo ikiomaan loppuelämän kotiinsa. Gamba etsii kokenutta koirakotia, joka ei sijaitse aivan ydinkeskustassa. Gambaa ei adoptoida ainoaksi koiraksi eikä se sovellu arkuutensa vuoksi lapsiperheeseen. Gamba tulee hienosti toimeen muiden koirien kanssa.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.