George

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

George löytyi San Pedrosta ilman mikrosirua ja todella huonossa kunnossa. Kesti kauan saada kaikki huonoksi mennyt karva pois. Tämä suloinen pieni mies on syntynyt arviolta maaliskuussa 2011 ja on vain 26 cm korkea.

Kotihoitajan kertomaa: George on hauska, iloinen ja leikkisä koira. Se tulee hyvin toimeen kotihoitopaikan muiden koirien kanssa ja on ollut sisäsiisti alusta asti.

George tykkää yksinäänkin touhuta lelujen kanssa ja puruluut maistuvat myös sille. Se leikkii mielellään ihmisten ja koirien kanssa ja rakastaa rapsutuksia. Se on tavannut kouluikäisiä lapsia ja tykkäsi heistä kovasti.

George kävelee hyvin remmissä ja ohittaa hienosti muita koiria lenkillä paitsi jos isompi uros tulee liian lähelle tai haukkuu – silloin George saattaa kommentoida takaisin. Se on ollut nätisti kotona työpäivien ajan koiraseurassa ja antaa hienosti käsitellä itseään esim. kynsienleikkaus ja harjaus sujuvat mukisematta. George syö nappuloita hyvällä ruokahalulla.

George on tavannut kissoja ja haluaisi ehkä turhankin innokkaasti leikkiä niiden kanssa. Georgea ei sen vuoksi suositella kissakotiin.