Ginebra

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Ginebra on n.10 vuotias narttu Los Barrioksen tarhalla. Se on hiukan ujo, mutta tykkää rapsuttelusta ja antaa käsitellä itseään. Ginebra on pieni 32 cm korkea ja painaa 8,5 kiloa

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Kotihoitajan kertomaa: 

Ginebra ( kotihoidossa kutsuttu nimellä Gina ) on ollut liki 2 viikkoa nyt ( 05.07.2017) kotihoidossa. Gina sopeutui hyvin nopeasti kotihoitopaikan koiralaumaan eikä ujoudesta ole tietoakaan. Kotihoidossa on 2 leikattua narttua ja 2 leikattua urosta. Gina tykkää myös olla isompien lasten seurassa ja nauttii heiltä saamastaan huomiosta. Kotihoitopaikassa on 9-17 vuotiaita lapsia.

Gina oli heti tullessaan hyvin reipas, eloisa ja sosiaalinen. Sen ikäarvio on 10-vuotta, mutta monesti tuntuu että se olisi reilustikin nuorempi. Se on leikkisä, leikkii mieluusti kotihoitopaikan 1-vuotiaan uroksen kanssa, lenkkeilee mielellään. Vauhti ei hiivu pidemmilläkään lenkeillä ja se on samantahtinen kotihoitopaikan 4-6-vuotiaiden koirien kanssa, joka antaisi viitteitä siitä että ikäarvio olisi jonkin verran yläkanttiin. Remmissä Gina kulkee nätisti, ainoastaan oravat ja jänikset saavat neidon innostumaan, ohikulkevat koirat eivät saa aikaan mitään reaktioita. Tästä neidosta saa siis itselleen reippaan ulkoilukaverin, joka on helppo ottaa mukaan touhuihin.

Gina on reissannut junassa, bussissa ja kaupungin keskustassa eikä tämä näytä aiheuttavan sen kummempaa ihmetystä siinä, eikä se ole muutenkaan säikkynyt mitään vaan rohkeasti on kohdannut kaikki uudet tilanteet, ihmiset jne. Samoin monille kotihoitokoirille kinkkiset avoimet kierreportaat rapussa se on kipittänyt alusta asti itse niin ylös kuin alas.

Gina on hyväkäytöksinen eikä tee sisällä pahojaan tai riko mitään. Se jää hienosti kotihoitopaikan toisten koirien kanssa kotiin ihmisten lähtiessä. Gina on ollut kotihoidossa hiljainen lukuunottamatta leikkiääniä koirien kanssa ( örinää) ja ulospyyntöhaukahdusta jos muita ulospyyntömerkkejä ei ole huomioitu. Se on ollut siis sisäsiisti ensimmäisen päivän jälkeen ja osaa hienosti myös pyytää ulos tarpeille jos hätä yllättää.

Gina antaa tehdä kaikki hoitotoimenpiteet hienosti, kynsienleikkuu, pesu, korvienputsaus jne. sujuu mallikkaasti. Se oli tullessaan aika hoikassa kunnossa, mutta sillä on ollut hyvä ruokahalu, joten painokin varmaan nousee pikkuhiljaa oikeisiin lukemiin.

Gina on erittäin sympaattinen ja helponoloinen koira, joka nauttii täysin siemauksin uudesta elämästään kotikoirana.

Ginebrasta löytyy paljon kuvia kotihoitajan Facebook kuvakansiossa