Gloria

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Keskikokoinen

Gloria on löytynyt Marbellasta ilman mikrosirua. Gloria pitää kovasti saamastaan huomiosta ja se tulee hyvin muiden koirien kanssa toimeen. Se on noin 50 cm korkea ja syntynyt arviolta lokakuussa 2014.

Gloriasta löytyy paljon kuvia TÄÄLTÄ.

Kotihoitajan kertomaa: Glorian kotihoitopaikassa on 3 muuta koiraa ja kouluikäisiä lapsia, joiden kanssa Gloria tulee toimeen. Gloria on hyvin sosiaalinen ja pitää kaikista koirista ja ihmisistä kovasti. Jokainen koira olisi hänelle mieluinen leikkikaveri ja kaikki ihmisetkin se kohtaa reippaasti ja iloisena.

Gloria onkin energinen ja leikkisä tyttö. Erityisen paljon se tykkää leikkiä koirakavereiden kanssa. Glorian kanssa käydäänkin usein koirapuistossa, jossa tyttö nauttii juoksemisesta ja toisten koirien kanssa leikkimisestä.
Koirakavereiden kanssa Gloria jää hyvin myös työpäivien ajaksi ja sisällä ollessa viihtyy hyvin esim.puruluiden parissa.

Gloria on vielä hyvin pentumainen ja tapojen ja sääntöjen opettelu on aloitettu aivan alusta. Sisäsiisteys on hienosti kohentunut kolmen viikon aikana, mutta vahinkoja vielä sattuu. Remmikäyttäytymistä hiotaan parhaillaan myös, sillä Gloria on innokas ulkoilija, mutta välillä turhankin innoissaan kaikesta ympärillä tapahtuvasta ja haluaisi tervehtiä kaikki vastaantulijat, niin ihmiset kuin koiratkin.

Gloria on kultainen tyttö joka ei tunnu pelkäävän mitään vaan suhtautuu rennosti kaikkeen ja innolla mukana kaikissa toimissa.
Myös hoitotoimet onnistuvat helposti. Gloria varmasti arvostaisi uudessa kodissa mahdollisesti olevaa nuorekasta leikkikaveria, joka olisi Glorian kanssa samaa kokoluokkaa.

Kyselyt Tiina Salumäki