Gofrey

Kodin saaneet - Young - Uros
Adoptoitu Keskikokoinen

Gofrey on tarhan arvion mukaan 2-vuotias poika, joka on otettiin Espanjassa Los Barrioksen koiratarhalta yhdistyksen kotihoitopaikkaan. Gofrey on reipas, liikunnallinen ja ystävällinen sekä erittäin komea nuorukainen. Se on noin 50 cm korkea. Gofrey leikkii mielellään muiden koirien kanssa ja sille etsitään kotia, jossa olisi leikkisä koirakaveri.

Gofrey on ihmisille ystävällinen ja se nauttii saamastaan huomiosta. Ihana poika, josta saa mainion kaverin pidemmillekin lenkeille. Kissakotiin sitä ei välttämättä voi suositella. Tyypillisen nuoren koiran tapaan Gofrey saattaa kokeilla rajojaan ja se etsiikin kärsivällistä kotia, koska tarvitsee loogista ja määrätietoista tapakasvatusta. Gofrey on perusluonteeltaan kiltti, herkkä ja nöyrä ja se oppii nopeasti, mitä siltä halutaan. Kotihoidossa se on hienosti jo sisäistänyt rajansa ja oppinut käyttäytymään toivotulla tavalla.

Gofreyn kotihoitopaikassa on neljä muuta koiraa ja Gofrey tulee kaikkien kanssa hyvin toimeen. Se ei ole luonteeltaan dominoiva ja tulee juttuun sekä urosten että narttujen kanssa. Molemmat käyvät myös leikkikavereiksi. Gofrey on reipas poika, jolla ei ole pelkoja vaan uteliaana se mielellään tutustuu uusiin ihmisiin ja ottaa huomiota vastaan. Gofrey sopii myös lapsiperheeseen. Poika on jo sisäsiisti ja se osaa pyytää ulos tarpeilleen. Kaikki hoitotoimet onnistuvat helposti ja Gofrey tuntuu nauttivan niistä. Autossa Gofrey matkustaa rauhallisesti.

Gofrey on oppinut kävelemään hihnassa vetämättä. Vapaana sitä ei ole pidetty, koska luonnon hajut tuntuvat kiinnostavan melkoisesti. Gofreyn perimässä lienee jonkin verran podencoa. Gofreyssa on ihastuttavaa ja podencoille tyypillistä herkkyyttä, joka näkyy myös tämän nuoren pojan vetoavassa katseessa. Gofrey on virkeä poika mutta ei mikään ylivilli tapaus ja se osaa hienosti rauhoittua kotioloissa. Gofrey on oppinut kotihoidossa nimen Jamppa.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.