Hera

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Hera adoptoitiin kauttamme kaksi vuotta sitten mutta sille etsitään nyt uutta kotia, koska sen on ollut hankala tulla toimeen perheen toisen narttukoiran kanssa.

Hera on arviolta 4-vuotias tyttö, joka on todella reipas lenkkikaveri. Hera on fiksu koira, joka tykkää leikkiä palloilla, naruleluilla ja selvitellä älypelejä. Se innostuu ja lähtee leikkiin hyvin helposti mutta rauhottuu heti, kun käsketään. Herasta saisi mainion harrastuskoiran.

Hera on miellyttämisenhaluinen ja tottelevainen. Hera sopisi parhaiten ainoaksi koiraksi, koska se saattaa olla dominoiva muita koiria kohtaan, mutta esimerkiksi koirapuistossa se käyttäytyy todella hyvin ja nauttii.

Hera kulkee hihnassa nätisti ja hyvin eikä se rähise vastaantuleville koirille. Se pysyy vapaana mallikkaaasti ihmisen lähettyvillä ja tulee käskystä heti luokse. Hera on täysin sisäsiisti eikä yksinolon kanssa ole ongelmia. Hera on myös tottunut matkustamaan autossa. Heralla on Suomeen tulon jälkeen puhjennut leishmania, joka on lääkityksellä hyvin kurissa. Sillä ei ole mitään ulkoisia oireita ja se on täysin normaali, pirteä ja iloinen tyttö.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.