Isara

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Isara on nuori, passin mukaan noin 2-vuotias reipas ja ystävällinen narttukoira, joka on vain noin 30 cm korkea. Isara on kotihoidossa Espoossa.

Kotihoitajan kertomaa: Isara on erittäin kaunis ja pienikokoinen narttukoira, joka tykkää kotona leikkiä ja olla arjen askareissa aina mukana! Lelut otettiin käyttöön jo ensimmäisenä iltana, tyttö on myös syönyt hyvällä ruokahalulla ja nukkunut kiltisti koirapedissä yöt. Tähän mennessä Isara on ollut täysin sisäsiisti ja se on erittäin sosiaalinen ja iloinen luonteeltaan sekä pusuttelee mielellään kotihoitoperheen ihmisiä.

Isara pitää kaikista ihmisistä, se ei ole lainkaan pelokas vaan erittäin reipas ja tulee mielellään hakemaan rapsutuksia ja leikittäjää seurakseen, häntä tällä tytöllä heiluu jatkuvasti! Isara kävelee melko hyvin hihnassa, välillä innostuu hieman vetämään ja pupujen perään olisi mielellään lähdössä. Metsästysviettiä tytöltä siis varmaan jonkin verran löytyy.

Kerrostalossa Isara on totutellut hienosti kotikoiran elämään, nyt sen kanssa opetellaan myös yksinoloa. Yksin jäädessään se jää hetkeksi inisemään oven taakse, ei ole kuitenkaan lainkaan haukkunut. Kotihoitopaikassa ei tällä hetkellä ole toista koiraa, lenkillä se alkaa hieman vinkumaan muiden koirien perään ja haluaisi kaikki mielellään mennä tervehtimään. Kotihoitoperhe on rakastunut Isaraan, joka on valloittanut avoimuudellaan ja hauskalla luonteellaan kaikki. Pesulla käynti onnistui myös ilman ongelmia, rappuset Isara kulkee reippaasti kotihoitopaikan kerrostalossa.