Isla

Kodin saaneet - Young - Narttu
Adoptoitu Pieni


Isla löytyi rannalta turkki likaisena ja täynnä kirppuja. Se hakeutui ihmisten seuraan, mutta sitä kohdeltiin huonosti, kunnes se pääsi tarhalle etsimään kotia. Isla vaikuttaa hyvin sosiaaliselta niin ihmisten kuin muiden koirienkin kanssa. Isla on viihtynyt hyvin myös isompien lasten kanssa. Se on syntynyt arviolta joulukuussa 2015 . Isla on noin 38 cm korkea.

Kotihoitajan kertomaa:

Isla on nuori koira, joka vielä harjoittelee sääntöjä.

Isla rakastaa ulkona olemista ja lähtee sinne innoissaan. Pääsääntöisesti Isla kulkee remmissä hienosti, mutta tilaisuuden tullen pistää leikiksi ja hyppää vaikka puistonpenkillä istuvien syliin rapsuteltavaksi ja pusuttelemaan.

Kotona Isla ei välitä kodinkoneiden tai rappukäytävien äänistä. Islalle hoitotoimenpiteet on vielä kauhistus ja niitä pitää vielä harjoitella.

Isla ei ole vielä sisäsiisti, mutta älykkäänä koirana Isla alkaa vihdoin tajumaan että asiat kuuluu tehdä ulos.

Isla tarvitsee kodin,missä sille opetetaan sääntöjä ja sille laitetaan rajat. Kotihoitopaikassa Islalla on kaverina vanhempi uros ja nuorempi narttu joiden kanssa Isla tulee hyvin juttuun.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.