Jade

Kodin saaneet - Adult - Narttu
Adoptoitu Pieni

Jade on löydetty kadulta. Jade on luonteikas, aktiivinen, hauska, iloinen ja leikkisä pieni narttu, joka tykkää erityisen paljon pienistä uroksista. Jade on syntynyt joulukuussa 2015, se on n. 36cm korkea ja painaa n. 8kg.

Kotihoitajan kertomaa: Jade saapui Suomeen 21.3.
Alussa ensimmäiset pari päivää Jade oli arka kuten monesti herkempi koira saattaa olla lennon jälkeen. Jadelle aloitettiin heti perusasioiden opettaminen, ja se onkin nopea oppimaan. Parin päivän jälkeen Jadesta tuli reipas ja säikkymätön neiti.

Tilannetta edesauttoi myös kotihoitopaikan toinen koira, joka toimi esimerkkinä. Nyt Jade on innokas touhuaja. Leikkii ja lähtee mielellään lenkille. Se kuitenkin turvautuu koirakaveriin lähes joka hetki. Jade on alusta asti ollut sisäsiisti ja tuhojakaan ei ole tehnyt. Se on kiltti myös tavatessaan muita koiria ja leikkii muiden koirien kanssa.

Ulkopuolisiin ihmisiin vielä pientä arkuutta, joka näkyy lähinnä siten, että vieraan ihmisen lähestyessä Jade saattaa perääntyä. Tutustuminen uusiin ihmisiin tapahtuu Jaden ehdoilla painostamatta. Tilanne joka tuottaa stressiä on autossa matkustaminen. Jade on autossa rauhallinen, mutta kuolaa paikallaan ollessa.

Jadelle etsitään kotia, jossa olisi toinen koira tueksi sekä leikkikaveriksi.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Emme varaa tarhalla olevia koiria emmekä kotihoitokoiria odottamaan mahdollisen uuden omistajan lomamatkojen, työkiireiden, muuton tai muiden vastaavien päättymistä. Kotihoitokoiran adoptoijan on noudettava koiransa kotiin mahdollisimman pian. Kotihoitokoiria ei myöskään anneta kokeiluun mahdollisiin uusiin koteihin. Jos sinulla on tiedossa muutto tai matka, kysythän koiraa vasta sen jälkeen.