Jade

Suomessa kotihoidossa - Adult - Narttu
Adoptoitavissa Pieni

Jade on löydetty kadulta. Jade on luonteikas, aktiivinen, hauska, iloinen ja leikkisä pieni narttu, joka tykkää erityisen paljon pienistä uroksista. Isot koirat jännittävät. Jade on syntynyt joulukuussa 2015, se on n. 30cm korkea ja painaa n. 8kg.

Kotihoitajan kertomaa;
Jade saapui Suomeen 21.3 ja tuli minulle kotihoitoon.
Alussa ensimmäiset pari päivää Jade oli arka ja varauksellinen, lenkille lähtiessä saattoi juosta karkuun. Niinpä aloitin maastakäsin kouluttamisen keräten luottamusta ja samalla perusasioiden, kuten odota, istu, maahan ja luoksetulon opettelua. Parin päivän jälkeen Jadesta tuli reipas säikkymätön neiti. Tilannetta edesauttoi myös oma koirani Carla, joka toimi esimerkkinä. Nyt kolmen viikon jälkeen Jade on innokas touhuuja. Leikkii ja lähtee mielellään lenkille. Hän kuitenkin hakeutuu/turvautuu Carlan seuraan lähes joka hetki. Jade on alusta asti ollut sisäsiisti ja tuhojakaan ei ole tehnyt. Hän on kiltti myös tavatessaan muita koiria ja leikkii muiden koirien kanssa. Ulkopuolisiin ihmisiin vielä pientä varauksellisuutta joka näkyy lähinnä siten, että vieraan ihmisen lähestyessä Jade saattaa lähteä karkuun. Tutustuminen uusiin ihmisiin tapahtuu Jaden ehdoilla. Tilanne joka tuottaa suurta jännittyneisyyttä/stressiä on autossa matkustaminen. Jade on autossa rauhallinen, mutta kuolaa paikallaan ollessa kovasti. Liian innokkaat lapset aiheuttaa Jadelle pakene/juokse reaktion. Toivottavaa olisi, että perheessä olisi toinen koira joka vastaanottavainen ja sallii Jaden kiintymyssuhteen.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.

Kyselyt Saara Määttänen