Jedy

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Jedy on yksityisesti Espanjasta viime toukokuussa Suomeen tuotu pienikokoinen koira, joka ei tullutkaan toimeen perheen kahden kissan kanssa ja se etsii nyt yhdistyksemme kautta kotia. Se on arvioitu noin 4-vuotiaaksi (mutta on oletettavasti nuorempi).

Jedy on ihmisille ystävällinen ja tulee myös muiden koirien kanssa hyvin toimeen. Jedyssä riittää virtaa, eli se on hyvin energinen ja vauhdikas kaveri. Leikkiminen toisen koiran kanssa on parasta, mitä se tietää. Jedy osaa myös rauhoittua ja tykkää maata kainalossa rapsuteltavana.

Jedy antaa katsoa suuhun ja korviin ja tassuihinkin saa koskea, eli käsittely helppoa. Haasteita on vielä remmissä kulkemisessa, on kova vetämään, eli tässä tarvitsee vielä harjoitusta. Hyppii ja juoksee innostuessaan myös päin ihmistä, ja sen vuoksi ei ole ihan pienten lasten perheeseen sopiva. Jedy sopisi aktiiviseen perheeseen, siitä saa loistavan lenkkikaverin ja leikkisä koirakaveri olisi myös suotavaa.

Lue ensin ohjeistuksemme huolellisesti läpi ja täytä vasta sen jälkeen kotiselvityslomake. Tämän jälkeen voit olla koiravaraajaan yhteydessä puhelimitse.