Jimbo

Kodin saaneet - Adult - Uros
Adoptoitu Pieni

Jimbo on noin 5-vuotias poika, joka on saatu pois pentutehtailijan laumasta Espanjassa. Jimbo adoptoitiin kesällä Suomeen mutta se palautui nyt yhdistykselle etsimään uutta kotia. Omistajat kertoivat muuttavansa asuntoon, johon ei saa ottaa koiraa.

Jimbolla on edessa polviluksaatioleikkaus. Jimbo liikkuu suhteellisen hyvin eikä vaivaa juurikaan huomaa, mutta koiran rakenteen vuoksi leikkaus on tarpeellinen. Yhdistys maksaa leikkauksen ja Jimbon olisi mahdollista siirtyä omaan kotiin jo ennen leikkaustakin.

Jimbo on sosiaalinen, avoin ja luottavainen koira. Se kulkee hienosti remmissä. Jimbo on kiinnostunut ympäristöstä sekä ihmisistä ja suhtautuu niihin avoimesti ja pelottomasti. Jimbo tulee hyvin muiden koirien kanssa toimeen eikä se lähde muiden rähinöihin mukaan. Tämä poika on todella iloinen ja energinen ja se rakastaa läheisyyttä, osallistuu mielellään kaikkeen toimintaan kotona ja valloittaa kaikki ihmiset rakastettavalla olemuksellaan. Jimbolle etsitään roduntuntevaa kotia. Se sopii mainiosti ainoaksi koiraksi.